nećete verovati!

ZAVIRITE U PREKRASNU KUĆU GVINET PALTROU: Kuhinja je san svake žene, jedan deo kuće je posvetila onome što najviše voli!

Poznata glumica i preduzetnica, Gvinet Paltrou, otvorila je vrata svog doma u Los Anđelesu prestižnom magazinu koji se bavi uređenjem enterijera.

Enterijer
Autor:
ZAVIRITE U PREKRASNU KUĆU GVINET PALTROU: Kuhinja je san svake žene, jedan deo kuće je posvetila onome što najviše voli!
Gvinet Paltrou, Foto: Printscreen Youtube / Architectural Digest

Gvinet Paltrou se gotovo povukla iz glume, posvetila se poslednjih 10 godina svom sajtu koji se bavi lajfstajlom pod nazivom "Goop", a poslednjih godina pod tim imenom proizvodi razne proizvode za negu koje prodaje po paprenim cenama ali za kojim lude sve one žene sa malo dubljim džepom.

Za poslednji broj prestižnog magazina Architectural Digest, Gvinet Paltrou (49), otvorila je vrata svog doma u Holivudu u kojem živi sa svojim novim suprugom, producentom Bredom Falnukom i decom iz prvog braka koje je dobila sa rok muzičarom, Krisom Martinom.

Spoljašnjost kuće nije pokazala ali zato, unutrašnjost oduzima dah.

Ogroman foaje sa starinskim crno-belim pločicama i kamino, kuhinja veličine luksuznog stana sa dva ostrva i takođe kaminom, dnevni boravak u stili 70-tih sa interesantnom visećom ležaljkom i pogledom na prelepu baštu i za kraj - SPA optočen mermerom i zlatnim detaljima za uživanje i negu.

Pogledajte sledeći video i podelite sa nama u komentarima šta mislite o domu poznate glumice.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs