deca će ga obožavati

CRTANJE KREDOM PO ZIDU JE HIT U UREĐENJU ENTERIJERA: Mesto za podsetnik ili kao mesto za kreativno izražavanje! (FOTO)

Pri uređenju enterijera jedan od najizazovnijih trenutaka je i farabanje zidova. O tome koju ćemo nijansu odabrati zavisiće kasnije svi ostali detalji.

Enterijer
Autor:
CRTANJE KREDOM PO ZIDU JE HIT U UREĐENJU ENTERIJERA: Mesto za podsetnik ili kao mesto za kreativno izražavanje! (FOTO)
Instagram / theresa_gromski, Foto: Instagram / theresa_gromski

Unazad nekoliko godina trend su tamni zidovi, a često se u novim i svežim enterijerima mogu pojaviti i oni potpuno crni. Dodatnu kreatinost podstaknuće i ona boja koja na zidu stvara osećaj školske table, pa na njoj bez problema možete crtati kredom. Donosimo inspiraciju koja će vas možda podstaći na tu odluku kada sledeći put budete krečili i menjali nešto u svom domu.

Iako se na prvu čini logičnim, crna boja ne mora nužno da znači da će zatvoriti prostor. Ponekad je upravo jedan crni zid u prostoriji važan detalj, pa se ostatak nameštaja prema njemu može kombinovati tako da odaje utisak ekskluzivnog minimalizma. U kuhinji na primer takav zid može imati i dvostruku korist. Naime ako odaberete boju po kojoj možete pisati kredom, možete zaboraviti na dosadne svesle i blokčiće– vaš mood bord nalaziće se na vašem najfrekventnijem mestu. Ako ipak nećete da vam koristi iza listu dnevnih obaveza ili spiskova za prodavnicu, možete je koristiti kao umetničko platno. Neka vaši klinci svaki dan nacrtaju novi crtež, inspiracija je nepresušna.

BOJA ZA ŠKOLSKU TABLU

Boja za školsku tablu apsolutni je hit u enterijerima već nekoliko godina. Nanosi se isto kao i bilo koja druga boja, a možete birati između toga hoćete li ofarbati celi zid ili samo deo. Verujemo da će vaši najmlađi tom idejom biti oduševljeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs