inspirišite se

IMATE PRELEPE TANJIRE KOJI SAMO SKUPLJAJU PRAŠINU? Iskoristite ih ovako i ulepšajte svoj dom! (FOTO)

Poslednji trend u uređenju doma su lepi tanjiri na zidu. Osim što daju dozu boje i teksture, izgledaju jako originalno i daju vašem prostoru pečat nečeg samo vašeg.

Enterijer
20:55h Autor:
IMATE PRELEPE TANJIRE KOJI SAMO SKUPLJAJU PRAŠINU? Iskoristite ih ovako i ulepšajte svoj dom! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Tokom pandemije svi smo postali mnogo svesniji sopstvenog doma, kako u funkcionalnom, tako i u estetskom smislu. Odjednom smo u njemu provodili svo vreme koje imamo. Nije onda ni čudno ako ste u poslednjih godinu dana renovirali, premeštali nameštaj ili tražili sasvim novi stil za svoj stan ili kuću.

A jedna od tih novih "opsesija" koje smo razvili je ona s posuđem. Već smo pisali o trendu postavljanja stola, koji nas je prošle godine u vreme najvećeg karantina smirivao, opuštao i davao dozu estetske ugodnosti. Lepo posuđe, čini se, ima svoj trenutak pa je sad došlo vreme da ga maksimalno izložimo, a to znači - stavljanje tanjira na zid.

OVE SVEĆE SU HIT, A MOŽETE DA IH NAPRAVITE SAMI: Potrebna su vam samo 4 sastojka! (VIDEO)

Taj trend u uređenju doma koji viđamo svuda, tačnije na Instagram profilima ljudi sa stilom, raširio se poput munje. Uglavnom se radi o vintidž ili nekim specifičnim tanjririma, npr. s nekom temom ili dezenom. Najčešće se zato uklapaju u takve retro enterijere, ali lako će se stilizovati i u nekim modernijim, čišćim prostorima. Kombinuju se minimalistički beli tanjiri s eventualno nekim okvirom, a koji sjajno izgledaju na zidu u boji. Tu su oni jako dekorisani koji će dati nešto boje i razigranosti zidnoj galeriji. Osim boje i dezena, igrajte se s oblicima i veličinama. Možete ih postaviti na manji deo zida ili ih kombinovati s uokvirenim slikama i plakatima ili ogledalom.

Takođe, sjajan je to način da iskoristite tanjire koje ste nasledili, a trenutno samo skupljaju prašinu i zauzimaju mesto u ormariću, ili samo onih koji su vam toliko lepi da vam je žao da ih koristite za svakodnevnu upotrebu.

Inspirišite se sledećim fotografijama:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs