Pogledajte

DNEVNA SOBA SEKE ALEKSIĆ JE PRAVA INSPIRACIJA ZA UREĐENJE: Ovaj detalj je ponovo u modi! (FOTO)

Ako ste se odlučili da u svoj dom unesete promene, krenite od manjih stvari, baš kao što je to pevačica učinila

Enterijer
10:24h Autor:
DNEVNA SOBA SEKE ALEKSIĆ JE PRAVA INSPIRACIJA ZA UREĐENJE: Ovaj detalj je ponovo u modi! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Koliko god da smo zadovoljni izgledom našeg stana ili kuće za koji smo se prvobitno odlučili, posle određenog vremena bi neke stvari trebalo promeniti, a prostor osvežiti.

Ako ste se odlučili da u svoj dom unesete promene, krenite od manjih stvari.

Ne morate promeniti kompletan nameštaj da bi vaš dom izgledao modernije, dovoljno je da osvežite jedan deo prostorije, a najveći efekat će svakako imati drugačiji izgled zidova. Pogledajte kako je to uradila Seka Aleksić u svom domu.

Jednu kompletnu stranu zida prekrila je tapetom, koja je unela potpuno novi luk u njen dom. Da se promena sviđa i njenim prijateljima, svedoči i komentar Slađe Alegro, Sekine dobre prijateljice, koja je oduševljena novim izgledom prostora.

Osim što je promena koja svakako osveži prostor u koji boravite, unese i novu energiju, a možete je promeniti kad god poželite.

Pevačica inače često deli na Instagramu fotografije na kojima pozira u svom domu, te nam je puno puta otkrila i kako izgledaju druge prostorije.

Pored luksuznog kupatila i perfektno uređenih soba, mnogi su oduševljeni njenim dvorištem i baštom, koji zbog raskošnih biljaka i velikog bazena podsećaju na dvorišta iz nekih prelepih tropskih zemalja.

Da li se vama dopada kako je Seka Aleksić uredila svoj dom?

Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs