MODNI SAVETI

U BELOM OD GLAVE DO PETE: Poigrajte se sa teksturama i siluetama i izgledajte elegantno u svakoj prilici! (FOTO)

Od romantičnih i prozračnih haljina do udobnih i laganih pantalona i bluza, letnje komade i ove su godine stvorili najlaganiji materijali najraskošnija paleta boja i dezena. I dok će nas modeli obojani onim jarkim bojama i vibrantnim dezenima osvojiti na prvu, jednostavnost, elegancija i istovremeno suptilni i efektni izgled koji stvara belu boju istaknuće kao naš apsolutni favorit.

Moda
21:54h Autor:
U BELOM OD GLAVE DO PETE: Poigrajte se sa teksturama i siluetama i izgledajte elegantno u svakoj prilici! (FOTO)
Instagram / matildadjerf, Foto: Instagram / matildadjerf

Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do jednostavne bele majice i belih farmerica kao letnjeg izdanja popularnog jednostavnog klasika, leto će se unutar brojnih kombinacija poigrati jednostavnošću bele boje. Osim što će se lako kombinovati sa svim bojama i dezenima te odlično izgledati na osunčanom tenu, bela je letnji izbor koji donosi osveženje unutar ormara.

Kako bi izvukli najbolje iz svojih belih komada, kombinujte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primeren svakom letnjem danu. Kako će bela boja uneti minimalističku jednostavnost u bele letnje kombinacije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled.

Poput crne boje i drugih neutralnih tonova, bela boja je odličan izbor za eksperimentisanje sa spajanjem naizgled nespojivog. Elegantnu letnju haljinu spojite s omiljenim parom patika, svilenu košulju s iscepanim farmericama, romantične volane s grubom teksturom lana.

Kako na nov i uzbudljiv način iskombinovati omiljene bele komade koji se već nalaze unutar vaše letnje garderobe?

U nastavku vam donosimo autfit ideje kako one najjednostavnije letnje modele u beloj boji pretvoriti u neodoljiv letnji izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs