uređenje terase

SUNCOBRANI KOJE OVOG PROLEĆA I LETA ŽELIMO NA SVOJIM TERASAMA: Interesantni dezeni, rese kao ultimativni trend! (FOTO)

Napokon možemo da kažemo da je stiglo pravo proleće. Dan je duži, temperature su se približile 20 stepenoi, a svoje slobodno vreme ćemo sve više provoditi napolju. Zato je pravo vreme da krenete s uređenjem vaših balkona i terasa.

Enterijer
Autor:
SUNCOBRANI KOJE OVOG PROLEĆA I LETA ŽELIMO NA SVOJIM TERASAMA: Interesantni dezeni, rese kao ultimativni trend! (FOTO)
Foto: Instagram / hkliving

Kako će sunca biti sve više, možda je vreme da razmislite o suncobranima, koji će osim što će vas štititi od sunca, vaš balkon pretvoriti u pravu šik oazu.

VREME JE UREĐENJE BALKONA

Trend meseca u uređenju enterijera definitivno su male prolećne balkonske oaze, a uz male promene možete napraviti udobnu atmosferu idealnu za ovo prelazno vreme. Razmislite o sklopivim stolicama i stolovima, kako bi imali više mesta. Posadite biljke, stavite lampice i iznesite mekano ćebenve. Klupice, palete, razni bađtenski nameštaj savršeno će čučnuti svakom balkonu, pa čak i onom malom, a pravi šarm daće im suncobrani.

SUNCOBRANI SU HIT

Suncobrane na balkonima i terasama jednostavno obožavamo. Njihova funkcija je jednostavna – štite nas od sunca, ali njihova uloga je mnogo veća. Svaki prostor pretvoriće u šarmantnu oazu, a ako odaberete one zanimljivih boja i dezena, odmah će vam popraviti raspoloženje.

Suncobrani su poseban hit pogotovo na raznim gradskim balkonima na kojima svojim zanimljivim bojama i dezenima unose pravi romantičan vajb. Ono što je super, kada krenu godišnji odmori, možete ih bez problema poneti na plažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs