SADA JE NAJBOLJI PERIOD ZA KREČENJE: Završite to sami, bez imalo muke i velikih izdataka, uz pomoć OVOGA!

Proleće je najbolji period za krečenje i preuređivanje prostorija

Lepi & Zdravi
Autor:
SADA JE NAJBOLJI PERIOD ZA KREČENJE: Završite to sami, bez imalo muke i velikih izdataka, uz pomoć OVOGA!
Foto: Profimedia

Zimi se boje jako dugo suše, pritom sve mora da bude otvoreno zbog mirisa koji se šire, pa vam je i izuzetno hladno. Leto, sa druge strane, ne odgovara jer su temperature previsoke. Uobičajeno je da posle hladne i tamne zime krećemo u pohod renoviranja, krečenja, ulepšavanja barem jedne prostorije, ako ne celog stana i/ili radnog prostora.

Temperatura u proleće je savršena za rad – niti previše hladna, niti previše topla. Možete da pustite mašti na volju i isprobate sve boje o kojima ste maštali do tog momenta. Jedino što može da vas omete u celom procesu jesu razmišljanja o finansijama koje treba spremiti i odvojiti, nered koji je skoro uvek neminovan i pod velikim je znakom pitanja da li će majstor kog ste zaposlili znati da pogodi i uradi baš to što ste zamislili. Najbolje bi bilo kada biste mogli sami da završite posao, zar ne? Upravo to i možete da uradite!

Uz pomoć Paint Roller valjka okrečićete zidove i plafone brzo, lako, bez kapanja farbe, razlivanja boje i nereda. Ovaj mega set ušetedeće vam vreme, novac i živce.

Paint roller
foto: Profimedia

Ova specijalna ponuda sadrži:

1. Paint Roller valjak zapremine 700 ml 2. Paint Roller valjak zapremine 250 ml 3. Paint Roller za uglove 4. Posudu za dolivanje vode 5. Posudu za ceđenje valjaka 6. Teleskopsku šipku za valjak.

Paint roller
foto: Profimedia

Valjak je pogodan za sve površine – od tapeta do spoljnih zidova. Unutrašnji kontejner valjka puni se jednostavno, svim vrstama farbi, a boja unutar valjka se ne cedi i ne razliva. Mekan sunđer uvek je natopljen bojom, a lagana drška omogućava jednostavnu upotrebu. Lako se čisti – ispere se pod jakim mlazom vode.

Budite sam svoj majstor i unesite željenu promenu u odabrani prostor! Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite ovaj fantastični mega set po ceni od SAMO 1.799 rsd!

Požurite, količine su ograničene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs