pogledajte

KEJT MOS VEĆ GODINAMA ŽIVI NA SELU. E OVO JE BAJKA! Modna ikona je svoj STIL prenela i na enterijer! (FOTO)

Supermodel 90-ih, Kejt Mos kroz svoju je dugogodišnju karijeru živela u mnogim svetskim metropolama, ali poslednjih godina svoj je mir pronašla u seoskoj idili svega dva sata vožnje od Londona. Uredila je staru kamenu kuću u Kotsvoldsu, a njen nesvakidašnji enterijer zaista je za svaku pohvalu

Enterijer
12:53h Autor:
KEJT MOS VEĆ GODINAMA ŽIVI NA SELU. E OVO JE BAJKA! Modna ikona je svoj STIL prenela i na enterijer! (FOTO)
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Kejt Mos je pre nekoliko dana svedočila na sudskoj parnici između bivšeg dečka Džonija Depa i Amber Herda iz svog doma u okolini Londona. Bivša manekenka tamo živi već nekoliko godina gde je raskošno i sa stilom uredila pravu seosku lepoticu, staru kamenu vilu u Kotsvoldsu.

Osim kamenim eksterijerom, drvenim prozorima s oknima, zelenilom i pomno osmišljenom hortikulturom oko posjda, Kejt Mos mislila je i na detalje u unutrašnjosti.

Soba s crvenim zidovima, raskošnog kupatila u kojoj se čak smestila i sofa, brojnim portretima, zlatnim i bakarnim detaljima samo su neki od detalja koji su nas oduševili.

Enterijer prati staro viktorijansko doba Britanije, kojim je Mos očigledno očarana jer cela kuća odiše antikvitetima.

U Kotsvoldu Mos živi sa svojim sadašnjim partnerom Nikolaijem von Bismarkkom, 35-godišnji fotografom britansko- nemačkog porekla.

Par je u vezi od 2015.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs