zorana jovanović

ZLATNI DETALJI, MERMER I GARDEROBER VELIČINE MANJEG STANA: Zavirite u dom naše najpoznatije influenserke! (FOTO)

Dom Zorane Jovanović uređen je po Instagram trendovima

Enterijer
Autor:
ZLATNI DETALJI, MERMER I GARDEROBER VELIČINE MANJEG STANA: Zavirite u dom naše najpoznatije influenserke! (FOTO)
Zorana Jovanović, Foto: Instagram / Zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović posle smrti majke nastavila je da živi u porodičnom domu na Dedinju, koji je preuredila po sopstvenom ukusu. Stan je, uglavnom, u beloj boji, a nameštaj je moderno dizajniran i udoban. Zorana je vodila računa o svakom detalju, te je životni prostor obojila vedrim tonovima zahvaljujući brojnim knjigama, ramovima i vazama s cvećem.

Za spavaću sobu izabrala je pastelne tonove, pa su zidovi obojeni u pink, dok je bračni krevet u nešto zagasitijoj nijansi.

Osim velikog plišanog medveda, Zorani društvo pravi i preslatki beli pomeranac, a koliko joj je važan najbolje govori to što mu je drugi rođendan obeležila uz zabavu i balone.

Posebnu pažnju privlači garderober, koji je san svake devojke. Najpoznatija srpska blogerka može se pohvaliti sa najmanje dvadesetak firmiranih torbi, koje vrede malo bogatstvo.

Iako po prirodi posla često putuje, pa malo vremena provodi u domu, kada je kod kuće, Zorana voli da boravi u kuhinji koja je mala, ali savremena, sa zanimljivim zlatnim detaljima, uključujući slavinu nad sudoperom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs