Priče koje osnažuju decu i povezuju porodicu

U današnje vreme nije lako ponuditi deci nešto novo kada znamo da su svakodnevno okruženi igraonicama, igricama, kreativnim igračkama, crtanim filmovima

Vaše dete & vi
Autor:
Priče koje osnažuju decu i povezuju porodicu
Foto: Promo

Izdavačka kuća “Radionica snova” je u tome uspela kreirajući personalizovane knjige koje osnažuju decu i povezuju porodicu!

Posebnost ovih knjiga je u tome što je lik svakog deteta prikazan u savremenim ilustracijama, koje uz neočekivano zabavane priče čine ovu knjigu idealnim poklonom za svako dete.

Radionica snova
foto: Promo

Pročitane priče kojima će se uvek rado vraćati

Ovaj komplet knjiga budi interesovanje kod dece prema čitanju priča, što kao što znamo, pozitivno utiče na celokupan razvoj deteta ali i podstiče zbližavanje roditelja i deteta. Takođe, spajanjem tehnologije i dobre stare knjige ali i dodavanjem kreativnosti kao i “pametne personalizacije” popularizuje se čitanje među najmlađima u Srbiji, a deca se od malih nogu zaljubljuju u čitanje knjiga i uživaju u svetu mašte.

"Naša misija je da zbližimo članove porodice i okupimo ih u zajedničkim trenucima čitanja i druženja. Ipak, nije mala stvar zagrliti nekoga u priči. To prirodno dovodi do zagrljaja u stvarnosti i najlepših uspomena. Jer, sve priče su magične – prepune ludih zapleta, čarolije i nebičnih junaka. Ali, magija je potpuna tek kad ubaciš svoje dete u priču – tu posebnu kapljicu realnosti, tako malenu, a opet dovoljno moćnu da pokrene celu priču", rekao je Goran Galetić, ispred “Radionice snova”.

Radionica snova
foto: Promo

Moderne i unikatne, ali i romantično staromodne, personalizovane dečije knjige su savršen poklon za svaku priliku i za svako dete. Baš iz tog razloga, “Radionica snova” ima poklon za sve važne datume vaših mališana i naslove poput “Srećan ti beskrajni rođendan”, “Mamino blago”, “Tatino blago”, ali i “Kako sam došao na svet”- jedna veoma posebna knjiga za decu i roditelje, koja sadrži sve šta savršena porodična priča treba da ima: personalizovane likove roditelja i bebe i rimovanu, šaljivu priču punu ljubavi, koja svim članovima porodice može da izmami osmeh na lice, postoji u verziji i za blizance.

U modernom svetu veoma je važno misliti i na ekologiju, pa "Radionica snova" koristi "print on demand" tehnologiju – štampa samo onoliko knjiga koliko je potrebno i na taj način čuva okolinu i daje dobar primer, kako deci tako i roditeljjima.

Uz personalizovane junake, tu je i posveta koja se štampa na prvoj strani knjige, a svaku knjigu je još prilikom poručivanja na sajtu, moguće dobiti u ukrasnom pakovanje - pa ona na vaša vrata stiže spremna za poklanjanje.

Na vama ostaje samo da izaberete porodicu koju ćete usrećiti.

Radionica snova
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs