RASKOŠAN DOM

ZAVIRITE U VELELEPNU VILU MELINE I HARISA DŽINOVIĆA: Neverovatan luksuz na Senjaku koji vredi 2 miliona evra! (FOTO)

Dom Harisa i Meline Džinović jednostavno ostavlja bez daha!

Enterijer
Autor:
ZAVIRITE U VELELEPNU VILU MELINE I HARISA DŽINOVIĆA: Neverovatan luksuz na Senjaku koji vredi 2 miliona evra! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kuća Harisa i Meline Džinović, koja je završena prošle godine izgrađena je po meri porodice, a njen enterijer bio je strogo čuvana tajna donedavno.

Velelepna vila koja se nalazi na Senjaku, kako se pisalo u medijima, vredi preko dva miliona evra, a ćerka Harisa i Meline nedavno je objavila delić dva kutka raskošnog doma.

Iako je Đina Džinović prilično aktivna na društvenim mrežama i iako su više puta njeni pratioci želeli da im snimi svoj dom, ona to nije činila, te je prava retkost da je na "Instagramu" objavila fotografije nastale u porodičnom domu.

Naime, ona je uslikala bazen koji se nalazi u dvorištu, pokraj kojeg voli da provodi vreme, a prizor doslovno oduzima dah.

Dom Harisa Džinovića
foto: PrintsctscreenInstagram/djinadzinovic

Da je porodica Džinović uložila svu pažnju u dekor, svedoči i druga fotografija koju je njihova naslednica objavila na mrežama.

Dom Harisa Džinovića
foto: PrintscreenInstagram/djinadzinovic

Na pomenutoj fotografiji uočljiv je pažljivo postavljen raskošan sto, sa najskupljim setom posuđa, a nazire se i prostrana trpezarija, gde se porodica okuplja, trudeći se da što više vremena provede zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs