TAMARA NIKOLIĆ

U BRAKU SA SIMONOM DE KARIĆEM ŽIVELA JE NA VISOKOJ NOZI! A ONDA SE TAJNO RAZVELI: Evo kako danas izgleda! (FOTO)

Mnoge žene su joj zavidele na luksuznom životu, putovanjima i skladnom braku.

Celebrities
21:48h Autor:
U BRAKU SA SIMONOM DE KARIĆEM ŽIVELA JE NA VISOKOJ NOZI! A ONDA SE TAJNO RAZVELI: Evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Manekenka Tamara Nikolić iz Požarevca šetala je modnim pistama, oduševljavala je svojom lepotom, a van svetla reflektora ostala je upamćena po braku sa filmskim producentom Simonom De Karićem

Naime, lepa Požarevljanka je u bila u žiži javnosti kada se u novembru 2015. udala za 14 godina starijeg naslednika porodice Karić. Glamurozna svadba održana je u Sabornoj crkvi u Beogradu, a venčao ih je patrijarh Irinej.

Na raskošnoj ceremoniji prisustovala je cela porodica Karić, majka Hafa, braća i sestre Jugoslav i Danijela sa suprugama, kao i Goca, Ana i Bojan Karić, a među zvanicama bilo je dosta javnih ličnosti.

U aprilu 2016. godine dobili su ćerku Simonu.

- Upoznali smo se u jednom restoranu u Londonu. Od tada smo bili u kontaktu i dugo smo se poznavali pre nego što smo se upustili u ljubavnu vezu, tako da to nije bila ljubav na prvi pogled. Ljubav se ne planira, ona se jednostavno desi. Tako je bilo i sa nama. Prepoznali smo da odgovaramo jedno drugom i osećanja su se rodila, tako da se ljubav, s obzirom na daljinu, postepeno razvijala - ispričala je svojevremeno Tamara.

Simon De Karić i Tamara Nikolić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Međutim, njihov brak je posle dve godine doživeo krah. Odluku o razlazu Simon i Tamara krili su od javnosti nekoliko meseci, a onda je manekenka otkrila razlog kraja braka.

- Razgovarali smo i shvatili da je tako najbolje. Rastali smo se pre nekoliko meseci i mogu da kažem da se sada osećam dobro. I dalje mi je teško da pričam o tome, ali život ide dalje. Žao mi je što se tako završilo, ali samim tim što je našem braku došao kraj, znači da nešto nije valjalo- rekla je Tamara tada za Gloriju.

Samo nekoliko meseci kasnije na proslavi jednog magazina pojavila se u društvu atraktivnog Rajana iz Londona, a nešto kasnije priznala da je on "ljubav njenog života".

– Lepo je kada mislite da vam se sve srušilo, a onda se odjednom izdignete iz pepela i ponovo poletite. Ljubav je najlepši osećaj na svetu i drago mi je što ponovo u njoj uživam. Isto smo godište i Rajan poseduje mnoge osobine koje cenim. Veoma je radan, vredan, pošten, duhovit i sjajan dečko. I on, kao i ja, iza sebe ima neuspešan brak iz koga ima malo dete. Neverovatno je koliko su nam slične životne priče – izjavila je Tamara za magazin "Stori" .

2020. godine kako je pisao Pink.rs manekenka je navodno od bivšeg supruga dobila niz pretnji, koje su je veoma uplašile.

Iako su se posle razvoda oboje na neko vreme povukli iz javnosti, jedno o drugom govorili su sve najlepše, pa niko nije slutio da se iza prijateljskog odnosa krije nasilje u porodici.

– Biću momak dok se ne pojavi ona prava. Teško je nadmašiti Tamaru. Sa njom sa naravno i dalje u kontakru, zbog deteta, imamo lepu ćerkicu - pričao je Simon za "Blic TV".

Tamara se više ne pojavljuje u javnosti, ali na Instagramu je aktivna.

Po njenim fotografijama može se videti da Tamara uživa u životu punim plućima, a pratioci je redovno obasipaju komplimentima na račun izgleda.

Međutim, primetno je i da je manekenka radila niz plastičnih operacija.

Na Instagram profilu Hvala plastičaru osvanula je svojevremeno i njena fotografija pre i posle na kojoj se može videti kako je promenila lični opis.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs