ivnaa kukrić

OSVAJALA JE SVETSKE MODNE PISTE! NJENOJ LEPOTI SVI SU SE DIVILI: A kakva je tek bomba danas! (FOTO)

Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki pokazala brutalnu liniju u četrdesetim

Lepi & Zdravi
Autor:
OSVAJALA JE SVETSKE MODNE PISTE! NJENOJ LEPOTI SVI SU SE DIVILI: A kakva je tek bomba danas! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/ Ivana Kukrić

Ivana Kukrić (41) poznato ime iz sveta mode devedesetih je osvajala svetske modne piste, krasila naslovnice prestižnih magazina i svojom lepotom mamila uzdahe.

U svet modelinga uplovila je sa 17. godina, a tokom svoje uspešne karijere nosila je modele najvećih svetskih modnih dizajnera poput Valentina, Armanija, Versaćea, Dolče i Gabane.

Maire Claire, američki "Maxim" i španski FXM samo su neki od prestižnih magazina koji su za naslovnicu izabrali srpsku lepoticu.

Ivana koja je 10 godina živela u Americi, ostala je upamćena i po reklami za jednu maskaru, gde je "pozajmljivala oči" slavnoj glumici Hale Beri.

Pojavljivala se i u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Zločin i kazna".

Nakon što je modelingu rekla zbogom, Ivana se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu. Udala se u tajnosti za crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića i danas su ponosni roditelji trogodišnjoj ćerkici Hani koja je rođena početkom novembra 2018. godine. Žive na relaciji Crna Gora-Beograd.

Iako je nema u javnosti, Ivana Kukrić je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije sa ćerkicom, kao i sa egzotičnih destinacija koje posećuje.

Sada je objavila fotografije na kojima pozira na drvetu na plaži u crvenom bikiniju.

Ivana je u intervjuu za Stil 2019. godine otkrila taju svoje lepote i negovane kože.

"Od svoje osamnaeste godine negujem lice prirodnim maskama i masažama. Moja baka ima jako dobru kožu i dala mi je dobar savet još dok sam bila mlada. Svaki prirodni sastojak iz kuhinje hrani i neguje. Maslinovo ulje, voće, povrće, mlečni proizvodi su dobri da se nanesu na lice. Ne volim da se šminkam, i pudere ne koristim. Volim da mi koža diše, ne idem u krevet dok je dobro ne očistim i hidriram. Ne volim ni da se sunčam".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs