IVANA KUKRIĆ

BILA JE JEDNA OD NAŠIH NAJUSPEŠNIJIH TOP MODELA I SVOJOM LEPOTOM BACILA SVET POD NOGE: Danas izgleda brutalno! (FOTO)

Ivana Kukrić je tokom svoje karijere osvajala modne piste iz dana u dan i bila je jedna od najtraženijih naših manekenki. Važila je za jednu od najlepših Srpkinja, a mnogi joj taj epitet i danas dodeljuju

Celebrities
12:47h Autor:
BILA JE JEDNA OD NAŠIH NAJUSPEŠNIJIH TOP MODELA I SVOJOM LEPOTOM BACILA SVET POD NOGE: Danas izgleda brutalno! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/ivanakukric

Jedna od naših najuspešnijih top modela Ivana Kukrić (41) devedesetih je žarila i palila svetskim modnim pistama i pred objektivima najpoznatijih fotografa.

Nosila je modele najvećih modnih kreatora poput Valentina, Armanija, Versaćea, Dolče i Gabane, a njeno lice krasilo je najprestižnije modne magazine u brojnim zemljama, kao što su "Maire Claire", američki "Maxim" i španski FXM. Ostala je upamćena i po reklami za maskaru u kojoj je bila dvojnica čuvenoj holivudskoj glumici Hale Beri, kao i pojavljivanje u spotu Zdravka Čolica za pesmu "Zločin i kazna".

Zanosna Beograđanka koja je 10 godina živela u Americi, nakon završetka karijere, posvetila se porodičnom životu i povukla iz javnosti. Sreću je pronašla kraj crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića kojem je u oktobru 2018. godine rodila ćerkicu Hanu. Živi na relaciji Beograd- Crna Gora.

Da i danas brutalno dobro izgleda pokazuju i njene fotografije na Instagramu. Ivana često sa pratiocima deli fotografije sa plaže, a njena besprekorna linija i izgled oduzimaju dah.

Nedavno je bila na odmoru u Meksiku, pa je počastila pratioce morskim fotografijama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs