To mora da je ljubav

OVA ŽENA JE VELIKI OSLONAC NIKOLE JOKIĆA: Sa njom sve, bez nje ništa! (FOTO)

Sinoć smo gledali dokumentarac prikazan na RTS o velikom sportisti, košarkašu, Nikoli Jokiću i shvatili smo jednu stvar - on je dobro odabrao sve

Celebrities
12:04h Autor:
OVA ŽENA JE VELIKI OSLONAC NIKOLE JOKIĆA: Sa njom sve, bez nje ništa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Veliki Meša Selimović je rekao "Ko promeši ljubav, promašio je život." Ova rečenica najbolje opisuje Nikolu Jokića, jer gledajući dokumentarac njemu, shvatili smo dve stvari: Nikola Jokić je u ranoj mladosti dobro odabrao - i ženu i zanimanje.

Naime, u jednom momentu se priča o tome kako je Nikola izgubio volju za košarkom jer je upravo u tom momentu njegova devojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

Kada se srećni par spojio, sve mu je krenulo od ruke.

Ko je Natalija Maćešić, žena koja "vedri i oblači" u životu Nikole Jokića?

Nikola i Natalija su počeli da se zabavljaju još u srednjoj školi:

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala".

Naime, Natalija Maćešić je pored ljubavi svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u SAD je završila Metropolitan Stejt univerzitet na kom je 2018. godine diplomirala psihologiju.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala," ispričao je košarkaš svojevremeno.

Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natašom. Par se venčao prošle godine u junu, u njihovom rodnom Somboru.

Njihovom vezom počeli su da se bave i američki mediji. Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i devojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često govori kao o divu i palčici. Na poslednjem merenju je izmereno da je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs