lJUBAV NA PRVI POGLED

ŠELDON IZ TEORIJE VELIKOG PRASKA DUGO KRIO DA JE GEJ: 20 godina ima muža, a evo i kako on izgleda! (FOTO)

Verovali ili ne, ali Džim Parsons ima 49 godina i sa Todom Spivakom je u srećnoj zajednici već skoro 20 godina.

Vip priča
Autor:
ŠELDON IZ TEORIJE VELIKOG PRASKA DUGO KRIO DA JE GEJ: 20 godina ima muža, a evo i kako on izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Obožavaoci "Teorije velikog praska" pamte ekscentrični lik Džima Parsonsa kao Šeldona, ne tako romantičnog momka koji, uprkos svim svojim nedostacima, uspeva da pronađe srodnu dušu.

Ali ljubavni život Džima Parsonsa van ekrana podjednako je srećan i zaslužuje našu pažnju.

Verovali ili ne, ali Džim Parsons ima 49 godina i sa Todom Spivakom je u srećnoj zajednici već skoro 20 godina.

Džim i Tod su se upoznali 2002. godine u karaoke baru, na sastanku na slepo. Džimov prijatelj sa postdiplomskih studija je odlučio da spoji ovaj par.

Džim Parsons
foto: Profimedia

Čim su se videli - to je bila ljubav na prvi pogled.

"Nakon tog prvog sastanka, sećam se da sam ležao u krevetu zatvorenih očiju, ali nisam mogao da spavam. Osećao sam neka "svetla". Bio sam u fazonu: Ovo mi liči na večnost," priznao je Parsons u jednom intervjuu.

Pošto Parsons nije priznao da je gej do 2012. godine, njihova veza je bila tajna.

Kada je prvi put osvojio nagradu Emi, zahvalio se majci, ali ne i dečku! Ali Tod je bio tu od samog početka, mnogo pre nego što je Parsons postao slavan. Glumcu je bio najveća podrška.

Džim Parsons
foto: Profimedia

Kada je Parsons postao slavan, trebalo mu je neko vreme da se navikne na slavu. U jednoj objavi na Instagramu, Džim je izrazio zahvalnost Todu što je uvek bio uz njega i što je bio njegov "glavni izvor zdravog razuma i gravitacije" kroz "čudesno, a ipak ludo putovanje u poslednjih 12 godina", dodajući da on ne bi mogao bez njega: "Bez preterivanja. Volim te, Tod!"

2013. godine je prvi put na dodeli Emi nagrada rekao:

"Volim... oh, moju omiljenu osobu na Zemlji, Tod Spivak," bile su Džimove reči koje su konačno objavile vezu. Ali glumac je takođe pozdravio Spivakove roditelje, koji su bili u publici, jer su bili "važan deo" njihovih života. Nešto kasnije te godine, na drugom događaju, Džim i Tod su prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom.

Oni nisu samo emotivni partneri, već i poslovni. Naime, osnovali su sopstvenu produkcijsku kompaniju That’s Vonderful Productions. Kao producent i grafički dizajner, Spivak je aktivno uključen u rad kompanije. Parsons često javno hvali Toda zbog njegove ličnosti, posvećenosti i što je uvek bio tu: "On je za mene definitivno anđeo!"

Džim Parsons
foto: Profimedia

Nakon više od decenije zabavljanja, par je konačno odlučio da kaže "da" 2017. godine. A za sve one koji su se pitali zašto su čekali toliko dugo, Parsons je imao spreman odgovor: "Jednostavno nas nije bilo briga za papir."

Ali čin venčanja je nosio dublje značenje nego što su očekivali: "Za mene je to u tom trenutku bilo mnogo značajnije nego što sam mislio da će biti, a kasnije mi je bilo mnogo značajnije nego što sam ikada pomišljao", rekao je Parsons.

Iako nikada nisu nameravali da njihova veza postane primer uspešne istopolne zajednice, par je dobio nagradu za inspiraciju od strane LGBT omladine.

Ali Parsons je objasnio da nikada nije razmišljao o svom odnosu sa Todom kao o „činu aktivizma“. O tome više voli da razmišlja kao o „činu ljubavi, kafi ujutru, odlasku na posao, pranje veša, izvođenje pasa... Običan život, dosadna ljubav."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs