marija

MIKI MEĆAVA JE GODINAMA KRIO OD JAVNOSTI DA IMA VANBRAČNU ĆERKU: OVO je istina o njihovom odnosu!

Pevač Miki Mećava pre više od dve decenije dobio ćerku u vanbračnoj vezi!

Celebrities
Autor:
MIKI MEĆAVA JE GODINAMA KRIO OD JAVNOSTI DA IMA VANBRAČNU ĆERKU: OVO je istina o njihovom odnosu!
Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Milan Obradović poznatiji kao Miki Mećava devedesetih je bio na vrhuncu popularnosti, a tri puta je učestvovao u rijalitiju.

Bivši učesnik "Farme" i "Parova" imao je buran ljubavni život, te je od javnosti godinama vešto krio da pored sina Ognjena ima i vanbračnu ćerku Mariju koju je dobio sa bivšom pevačicom grupe "Mećava" Radmilom Đorđević.

- Milana Obradovića upoznala sam krajem osamdesetih godina, kada sam postala pevačica grupe Mećava, u kojoj je on uveliko svirao. Nekoliko meseci nastupali smo po užičkom kraju kada je između Mikija i mene buknula vellika ljubav, pa se tako desilo i da sam ostala trudna i 6. jula 1991. godine rodila ćerku. Budući da sam se već u startu pomirila sa činjenicom da se Miki neće oženiti mnome, nas dvoje ostali smo u sasvim korektnim odnosima i normalno smo komunicirali. Iskomplikovalo se kada je on počeo da izbegava razgovore o ćerki. Sećam se da sam ga jednom zamolila da dođe i da vidi dete kako bih komšijama dokazala da Marija ima oca, na šta se on najstrašnije naljutio, počeo da me psuje i da preti, rekavši da će okrenuti novi list. Nisam imala izlaza nego da ga tužim – ispričala je svojremeno Radmila i nastavila:

– Nakon velikih peripetija koje su pratile početak sudskog procesa, 1996. godine Miki se konačno odazvao pozivu i urađena je analiza krvi, čiji su rezultati pokazali da je Milan Obradović bez ikakve sumnje otac moje ćerke. Ne želeći da prizna i prihvati istinu, gospodin se vadio na nepouzdanost testova, insistirajući na tome da u nekoj drugoj zdravstvenoj ustanovi ponovimo analizu – kaže Radmila.

Kako je navela, sudski spor sa Mikijem bio je dug i mučan, ali zbog specifičnosti tadašnjih zakona, Rada nije uspela da se izbori za alimentaciju i zakonsko priznanje deteta.

- Znate li vi kako on zove svoje dete?! Naš proizvod! Pa to valjda dovoljno govori kakav je to čovek. Samo sam želela da prizna dete, da bude uz nju kada joj je bio najpotrebniji, ali moja ćerka to nikada nije imala od njega.

Miki je Mariju prvi put spomenuo u Parovima, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti.

Pisalo se i da Miki nije posvećen ćerki i bivšoj partnerki, te da je od sina Ognjena dugo krio da ima polustestru.

Svojevremeno, Marija je otkrila istinu o odnosu s ocem.

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je tada na Fejsbuku.

- U mom životu je bilo svega i svačega i ona je prešla preko dosta stvari. Počevši od toga da se rodi vanbračno dete. Moja ćerka Marija danas živi na Siciliji. To se dogodilo davne devedesete godine iz jedne bezazlene situacije, ali desilo se to što se desilo. Sa Marijom se čujem redovno. Ona se udala za jednog vrhunskog violinistu- rekao je svojevremeno Miki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs