dokaz da su godine samo broj!

RAZLIKE IZMEĐU NJIH 3. DECENIJA, A OMILJENI SU PAR HOLIVUDA: Glamurozna svadba u Sen Tropeu okupila VRH svetske elite!

Zvanice su bile najpoznatiji ljudi sveta.

Vip priča
13:21h Autor:
RAZLIKE IZMEĐU NJIH 3. DECENIJA, A OMILJENI SU PAR HOLIVUDA: Glamurozna svadba u Sen Tropeu okupila VRH svetske elite!
Foto: Profimedia

Glam svadba u Sen Tropeu okupila elitu! Ilon Mask i Emili Ratajkovski bili su među poznatim ličnostima koje su pohrlile u Sen Trope na venčanje slavnog holivudskog agenta Arija Emanuela (61) i modne dizajnerke Sare Staudinger (32).

Proslava je počela u četvrtak kada su velika imena Holivuda stigla u Sen Trope i uživali u privatnoj večeri u restoranu Senekuier.

Sara Staudinger, Venčanje
foto: Profimedia

Staudinger je u zasijala u jednostavnoj, minimalističkoj venčanici i elegantnoj punđi.

Poznate ličnosti poput Šona ‘Didija’ Kombsa, Tajlera Perija, Emili Ratajkovski i Ilona Maska primećeni su kako ćaskaju i uživaju na venčanju, koje je održano u privatnoj vili na vrhu brda, sa pogledom na francuski primorski grad.

Emanuel je generalni direktor agencije Endevor koja predstavlja neka od najvećih imena Holivuda – poput Dvejna Džonsona, Bena Afleka, Meta Dejmona i Dženifer Garner. Ilon Mask je takođe u odboru njegove kompanije.

Sara Staudinger, Venčanje
foto: Profimedia

Prethodno je bio u braku sa Sarom Adington više od dve decenije pre nego što su podneli zahtev za razvod 2018. godine – i ubrzo je počeo da izlazi sa Staudinger, koja se bavi modom. Sa bivšom ženom ima tri sina.

Potiče iz poznate porodice, pošto su njegova braća bivši gradonačelnik Čikaga Ram Emanuel i bioetičar Ezekiel Emanuel.

Mediji pišu i kako je Emanuel kupio vilu od dva hektara od 27,5 miliona dolara na Beverli Hilsu u oktobru 2020. godine, koja bi mogla da posluži kao prvi dom bračnom paru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs