Dok su žene gubile glavu za njim

ŠUŠKA SE DA FERNANDO IZ ESMERALDE IMA DEČKA: Bili smo u vezi 3 godine! Na kraju sam raskinuo jer me on varao! (FOTO)

Da li verujete u ovu priču?

Vip priča
10:03h Autor:
ŠUŠKA SE DA FERNANDO IZ ESMERALDE IMA DEČKA: Bili smo u vezi 3 godine! Na kraju sam raskinuo jer me on varao! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/ COLUNGUERAS TEAM

Ako ste 90-ih obožavali latinoameričke sapunice, mora da vam je bila jedna od omiljenih Esmeralda. Koliko god su žene saosećale i tugovale s glavnom junakinjom, koju je glumila Leticia Kalderon, toliko su i uzdisale za Fernandom Kolungom.

Meksički glumac je postao poznat širom sveta 1997. zahvaljujući ulozi naočitog doktora Hosea Armanda u telenoveli Esmeralda. Prošle su 24 godine od dana njegove najveće slave, a obožavatelji su primetili da se Fernando nije baš fizički promenio i da sa svojih 55 godina izgleda odlično.

"Uvek sam imao želju da se bavim glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele", rekao je svojevremeno Kolunga. Pojavio se u nizu sapunica među kojima su "Zlobnica", "Marimar", "Zagrli me čvrsto" i "Strast i moć", ali nijedna mu nije donela publicitet kao "Esmeralda". Svojevremeno je otkrio i šta smatra tajnom svog uspeha.

"Jedan od temelja ovog posla je odgovornost, profesionalnost i tačnost. Mislim da je to i recept za uspeh", istaknuo je.

Uprkos tome što je Fernando od 90-ih fatalan za žene, nikada nije bio u braku i dobro skriva svoj ljubavni život. Pre nekoliko godina se šuškalo da voli koleginicu Blanku Soto (42) s kojom se pojavio u sapunici "Ljubavna pravila".

Glumac je tada rekao da ne želi o tome pričati.

"Ne treba mi takva vrsta reklame. Uspeo sam 16 godina odvajati privatni život od karijere i neću to sada menjati", objasnio je. Svojevremeno su strani mediji pisali da ima dugogodišnjeg dečka te da zajedno žive u Majamiju gde Fernando pokušava izgraditi karijeru u Holivudu.

Njega nije bilo briga ni za ta nagađanja te ne vidi smisao u tome da ih komentariše. "Ionako ih se ne mogu rešiti. Postoji publika i ljudi koji me vole i gledaju telenovele u kojima glumim, a opet ima i onih koji traže moje mane. Oni žele naći nešto nešto pokvareno o meni, ali neće im to uspeti", ispričao je Kolunga koji se prije glumačke slave školovao za građevinara, prodavao automobile, radio kao šanker i u železari.

Prošle godine je nepoznati muškarac rekao za meksičke medije da je tri godine bio u vezi s glumcem. Otkrio je da su se upoznali na druženju kod zajedničkih prijatelja.

"Čekao sam da on napravi prvi korak, ali to se nije dogodilo. Bio sam pomalo tužan jer sam silno želeo nastaviti druženje s njim. Ponovno smo se videli tek pet godina kasnije, na zabavi kod istog prijatelja i tada su stvari bile pomalo drugačije. Fernando mi je odmah rekao da mu se sviđam i da bi voleo da dogovorimo susret nasamo. Tako je i bilo. Već nakon prvog sastanka, celu smo noć vodili ljubav. Bili smo u vezi tri godine, a našem kraju presudila je njegova nevera", ispričao je.

Glumac je prošle godine prolazio kroz teško razdoblje zbog smrti svog oca koji se duže vreme borio s rakom debelog creva. Radi pandemije koronavirusa Fernando ni drugi članovi porodice nisu smeli da budu sa njim u bolnici, a njemu se odjednom zakomplikovalo zdravstveno stanje i iznenada je preminuo.

Kolunda je u to vreme u Miamiju snimao sapunicu "Malverde" i tužna vest ga je jako pogodila. "Fernando je neutešan jer je jako blizak s ocem. Ogorčen je jer nije mogao biti uz njega poslednje dane. Zbog strogih mera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, kremiran je bez prisustva ijednog člana porodice", ispričao je izvor za strane medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs