Iskušenja

ULOGA U OVOM FILMU, UMALO GA KOŠTALA BRAKA: Supruga nikad nije smogla snage da pogleda njegove škakljive scene!

Glumac kaže da mu je strašno neprijatno kada upozna obožavatelje tog filma: "Ne znam kako da reagujem!"

Celebrities
Autor:
ULOGA U OVOM FILMU, UMALO GA KOŠTALA BRAKA: Supruga nikad nije smogla snage da pogleda njegove škakljive scene!
Foto: Profimedia

Džejmi Dornan (39) retko se pojavljuje u javnosti sa suprugom, muzičarkom i bivšom glumicom Amelijom Varner (39), ali kada to učini, blistaju oboje.

Naočiti Britanac promovisao je svoj novi film "Belfast" na BFI London Film Festivalu i nosio je tamnoplavo odelo i crni džemper. Njegova supruga Amelia izgledala je divno u zelenoj suknji viskog struka koju je uskladila s plavom rolkom.

Inače, par je u braku od 2013. te imaju kćerku Dulsi(7), Elvu (5) i Albertu (2).Upoznali su se na zabavi 2007., ali tek se tri godine kasnije njihovo prijateljstvo razvilo u vezu. Nakon toga su počeli zajedno da žive u Londonu.

Džejmi Dornan
foto: Profimedia

Džejmi retko priča o svojoj supruzi, a pre nekoliko godina je istakao da se trudi da joj svaki dan govori koliko je voli.

"Osećam da je divna i zdrava dužnost pružiti sve što mogu svojoj deci i jako ih volim. Odgovara mi to. Čini naše kćerke srećnim i to je dobra stvar koja mene i suprugu pokreće", komentarisao je porodični život.

Priznao je i da Amelia nikad nije pogledala nijedan nastavak filmske trilogije "Pedeset nijansi sive".

"Iskreno, ni ne želim da me žena vidi u ulozi zavodljivog Kristijana Greja. Ni film ni ikakve informacije o njemu je ne zanimaju. Mislim da me Ameli više voli nego što bi tog tipa, a i dobro je što nije videla koliko je on šarmantan", našalio se Dornan, čijoj ženi baš nisu po volji škakljive scene s Dakotom Džonson.

Nasmejao se i priznao kakve neugodne situacije doživljava zbog uloge Greja.

"Čekam u kafiću kafu držeći svoju kćerku i fanovi mi se obraćaju s gospodin Grej. Ne znam kako im odgovoriti jer ja nisam zaista on i počnem da paničim. Sigurno misle da sam čudan", požalio se.

Rekao je da mu obožavatelji najčešće pri susretu citiraju proste delove knjiga ili filmova kao što je onaj deo s crvenom sobom u kojoj borave Kristijan i Anastasija.

Glumac je svojevremeno otkrio i da ga je uništilo kada mu je majka preminula od raka pankreasa kada je imao 16 godina.

"Potpuno ti okrene život naglavačke i nosiš veliki teret. Verovatno se i dan danas osećam kao dete. Mislim da tada baš i nisam znao koje su posledice, ali znam da sam sada drugačiji muškarac zbog toga što sam tako mlad izgubio majku. Mislim na nju svaki dan. Bili smo bliski kao što svaka majka i sin mogu biti", ispričao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs