JEZIVO

OTVORILA DUŠU, USLEDIO ŠOK: Član porodice silovao me kad sam imala 9 godina - zapretio mi da ćutim o svemu!(VIDEO)

O jezivim detaljima teške traume iz detinjstva dugo je ćutala, a sada je konačno rešila da otvori dušu i progovori o svemu...

Vip priča
Autor:
OTVORILA DUŠU, USLEDIO ŠOK: Član porodice silovao me kad sam imala 9 godina - zapretio mi da ćutim o svemu!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Glorija Estefan, popularna pevačica kubansko-američkog porekla, priznala je da je bila žrtva silovanja.

Da stvar bude gora, ovo seksualno napastvovanje doživela je kada je imala samo devet godina i to od strane člana šire familije, koji je bio "cenjeni član zajednice“, a kojem je njena porodica verovala.

O ovom nemilom događaju i traumi iz detinjstva, pevačica je progovorila u emisiji "Red Watch", koja se na Fejsbuku emitovala prošle nedelje.

Glorija Estefan, Emilio Estefan
foto: Profimedia

- Bio je porodica, ali ne i bliska porodica. Bio je na poziciji moći i majka me je upisala u njegovu muzičku školu, te je odmah počeo da mi govori koliko sam talentovana i kako na mene treba obratiti posebnu pažnju - rekla je.

- Kad sam shvatila šta se događa i zapretila da ću sve reći, rekao mi je da ne mogu ništa da uradim jer mi je otac u Vijetnamu, a majku će mi ubiti ako ikome kažem - ispričala je ona potresne detalje.

- Policija je kasnije mojoj majci rekla da je bolje da ne podnosimo tužbu zbog traume koju bi mi to moglo naneti - dodala je Glorija Estefan u pomenutoj emisiji.

Jasno je da je ono što je preživela kao devetogodišnjakinja, kao i godine ćutanja o tako stresnom događaju, ostavile mnoštvo psiholoških posldica na pevačicu, pa je njeno javno istupanje o tako bolnoj temi - bio zaista hrabar potez.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs