neproznatljiva

NEMA KO SE U SRBIJI 90-IH NIJE MOLIO DA ESMERALDA PROGLEDA: Glumica je bila u paklu droge, danas ne liči na sebe! (FOTO)

Devedesetih je Esmeralda bila jedna od omiljenih sapunica. Život siromašne devojke koja je rođena slepa pomno su pratili gledaoci na našim prostorima

Celebrities
13:50h Autor:
NEMA KO SE U SRBIJI 90-IH NIJE MOLIO DA ESMERALDA PROGLEDA: Glumica je bila u paklu droge, danas ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/ P. Syberia BAÚL DE LOS SUEÑOS

Lik Esmeralde koji je tumačila meksička glumica Letisija Kalderon osvojio je srca Srba na prvo gledanje. Publika se poistovećivala sa sudbinom devojke slepe od rođenja koja je odrasla u šumskoj kolibi sa ženom koja ju je zamenila po rođenju sa muškim detetom. Prema urbanoj legendi, bake u celoj Srbiji su se molile da Esmeralda progleda.

Leticija Kalderon, koja je ušla u kožu glavne junakinje je u vreme snimanja bila zavisna od droge. Uspela je da se skine se s kokaina tek kada je njena najbolja prijateljica preminula od predoziranja.

Iako je u to vreme važila za jednu od najlepših latinoameričkih glumica, danas Leticija u 52. godini izgleda potpuno drugačije.

1997. je stala na ludi kamen sa Markom Lopezom, ali nakon dve godine usledio je razvod.

Nakon kraha braka, upoznala je Huana Koljada, za koga se udala 2003. godine i rodila mu sinove Lusijana i Karla.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs