OTKRILA

SA MUŽEM ŽIVI U BEOGRADU, SKUĆILA JE ĆERKU, A NA VIKENDICI NA AVALI OKUPLJA PRIJATELJE: Ovo su nekretnine Lee Kiš!

Poznata voditeljka otkriva da je tokom uskršnjih praznika u njenom domu bilo puno smeha

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images

Voditeljka Lea Kiš otkrila je kako je provela uskršnje praznike sa porodicom, te ističe kako je smeha bilo na pretek.

"Atmosfera je uvek opuštena, sa puno smeha, dobrog raspoloženja i naravno bogate trpeze . Apsolutno poštujemo običaje, jer smatram da nije stvar samo ispoštovati ono što red nalaze, već zaista uživati u svemu tome, dati svemu neki viši smisao. Farbamo jaja svake godine, ja sam od onih koji najviše vole crvena i neretko se osmelim da isprobam nešto drugačije, dok je Sara vrlo kreativna pa taj deo prepustim njoj. A što se takmičenja tiče, Sara je ta koja uvek odnese pobedu ", rekla je Lea za Blic.

"Svaki praznik verujem da je svim ljudima asocijacija na detinjstvo, to su svima uvek najlepši dani, dani kada smo svi na okupu, kada učestvujemo zajedno u pripremanju trpeze, u svim onim lepim prazničnim aktivnostima. Pamtim različite trenutke proslave Uskrsa kod kuće, a i u inostranstvu jer sam se kao dete češto selila iz zemlje u zemlju. Te uspomene nosim u jakom lepom sećanju", ističe voditeljka.

Lea Kiš
foto: Kurir / Stefan Jokić

Majka i ćerka kuhinju dele, ali ne baš recipročno.

" Mnogo vremena provodim u kuhinji, nažalost (smeh). Moje kulinarske veštine su uglavnom vezane za pravljenje raznih specijaliteta, koje ili sama osmislim ili pročitam na internetu. Ne stojim baš najbolje sa jednostavnim jelima, ali na svu sreću imam muža koji zna ponešto da spremi tako da podelimo posao. Što se Sare tiče, sve što napravi uvek je ukusno, samo se to ne dešava baš tako često, iskreno i kroz osmeh kaže voditeljka, koja sa porodicom najveći deo vremena provodi u dnevnom boravku ", kaže Lea.

Lea ne krije da joj prija što je Sara krenula njenim stopama poslovno.

"Ona je neko ko je odrastao na teleziviji uz mene, a kasnije se kroz brojne projekte koje je radila kao dete, pa kasnije i kao tinejdžer upoznala sa svim tajnama u ovom poslu sama. Uvek sam tu da je posavetujem, ali više kao mama", navodi voditeljka, koja sa mužem živi u srpskoj prestonici, ali to nije jedina nekretnina koju poseduju.

Žurke prebačene u vikendicu

Praznici u porodici voditeljke se slave u domu u Beogradu, ali su žurke sa prijatelje i ćerkine vršnjake prebačene u vikendicu na Avali, dok je ćerku Saru skućila u stanu koji je uređen baš po njenoj meri.

"Od kako imamo vikendicu na Avali sve proslave i slavlja se dešavaju tamo. Nemamo ništa protiv da Sara priredi žurku, od kako je bila mala naša kuća je uvek bila puna dece. Naravno, sada ona ima svoj stan pa je sasvim prirodno da se mesto okupljanja pomerilo kod nje, ali naš dom je uvek otvoren za prijatelje i dobru atmosferu ", zaključuje Lea.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...