ISPRIČAO PRE SMRTI

ANEGDOTA IZ ŽIVOTA NEBOJŠE GLOGOVCA NAKON ROĐENJA SINA: Šta ćemo mi ovde? Nastaje haos, panika! Je l onda ONO dete moje?

Velikan srpskog glumišta nije govorio često za medije, ali te 2018. kada nas je nažalost napustio otkrio je jedan delić iz privatnog života

Celebrities
09:36h Autor:
Foto: Kurir / Dado Đilas

Sećanje na legandrnog glumca Nebojšu Glogovca koji je preminuo 9. februara 2018. godine ne bledi ni dan danas. Bio je glumac neverovatnog dara, sa talentom koji se nije mogao sakriti.

Za medije nije često govorio jer nije želeo da se eksponira.

Ipak, u jednom intervjuu je ispričao delić iz svog privatnog života -nakon rođenja sina Gavrila.

"Kad se Gavrilo rodio to je bilo veselo. Poneo sam neke flaše u kolima jer sam znao da treba da se desi. Igrao sam to veče predstavu. U 10 i 20 je bio poklon, u 10 i 20 se on rodio. Izašao na aplauz. Onda sam otišao u bolnicu blago cirke. Pa sam mislio od jedne žene da je moja žena, a nije bila ona. Doduše bila je na trećem spratu porodilišta, naslonjena na prozor jedna gospođa", počeo je priču Glogovac.

Samo se silueta videla, jer je svetlo iza nje. I gleda sa prozora.

"Ista silueta, ista frizura kao Mina. Mi dolazimo, sredili smo da nas puste pošto je noć, pola 1. I ja je vidim i krenem:

- Mina ljubavi, sina smo dobili.

Derem se nešto, ali na izliv moje nežnosti ona se ne pomera. E sad prvo što mi je prošlo kroz glavu je što sam čitao da neke žene zbog tog bola tokom porođaja posle mrze muškarca podsvesno. Jer njega vide kao uzrok bola. Probam još jednom, ali se žena ne pomera. I tad shvatim da to nije ona", ispričao je on svojevremeno u emisji "Balkanskom ulicom".

Uvedu ga unutra i povedu ga da vidi dete.

Pokažu mi bebu, vidim ja Gavrilo ima gornju usnu ko ja. Hoćete da vidite suprugu? Da. Vode me kroz neki polumrak, ulazimo u sobu. Tamo nekih 6-7 kreveta. I ona uzima onu tablu i kaže – vaša supruga Mina Mitrović. Ona je inače na porođaj bila prijavljena pod tim prezimenom jer nismo papire stigli da sredimo.

- Ovo nije moja žena.

- Jao pa nemojte tako, žena se porodila. Nemojte te šale.

- Nije šala bre, nije moja žena. Šta ćemo mi ovde?

A ova žena na laktu kaže – ja hoću ceo dan da vam kažem – ja sam Tina Mitrović", ispričao je on.

I onda nastaje haos, panika.

- Pa jel onda ono moje dete?

Kreću provere rokovnika, onih narukvica.

- Jeste jeste sigurno, dete je vaše

Silazim niz stepenice a ženu mi izvode iz lifta. Reko dobro smo se našli. Posle smo otišli u Zvezdaru i uništili pola onog kluba. Mi smo gađali slike koje su stajale iznad onih separea. Zaspao sam na nekoj srči u 5 ujutru", ispričao je tada Glogovac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...