ponovo zajedno

DŽENIFER GARNER I DŽON MILER PODGREJALI EMOCIJE, USLIKANI ZAJEDNO, NASMEJANI: Glumica obnovila romansu sa bivšim?

Holivudska glumica odlučila da bivšoj ljubavi da ponovo šansu

Celebrities
Autor:
DŽENIFER GARNER I DŽON MILER PODGREJALI EMOCIJE, USLIKANI ZAJEDNO, NASMEJANI: Glumica obnovila romansu sa bivšim?
Foto: Profimedia

Američka glumica Dženifer Garner (49) obnovila je vezu sa bivšim partnerom, biznismenom Džon Milerom, pišu strani mediji.

Bivša supruga Bena Afleka je navodno već nekoliko nedelja u vezi sa Milerom, sa kojim je bila u vezi od sredine 2O18. godine do leta prošle godine kada su stavili tačku na svoju ljubav. Uslikani su i zajedno, što dodatno govori u prilog pomirenja.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Međutim, kako tvrde izvori bliski paru, oni su ponovo zajedno.

" Sve je počelo pre nekoliko nedelja. Zapravo, oni nisu prestali da se vole sve ovo vreme. Ona je jako srećna', otkriva izvor.

Dženifer Garner i Džon Miler
foto: Profimedia

Kada su u avgustu 2020. raskinuli, izvor blizak glumici rekao je za strane medije da Džen nije spremna za još jedan brak dok je Džon, navodno, želeo da je oženi. To je navodno bio razlog raskida.

Par inače nikada nije potvrdio romansu, kao ni raskid, ali su u par navrata uslikani zajedno.

Inače, Miler kao i Dženifer iza sebe ima jedan brak sa Karolin koja mu je rodila ćerku i sina. Razišli su se 2016, a dve godine kasnije razvod je zvanično i okončan. Positglisu dogovor o zajedničkog starateljstvu nad decom.

Ubrzo nakon toga upoznao je Dženifer koja ga je odmah oduševila.

'Bili su u sličnoj situaciji. Oboje su se tek razveli i oboje imaju decu s kojom obožavaju provoditi vreme. Oni su idealan par i lepo je što su odlučili da pruže još jednu priliku jer je zaista i zaslužuju. Džen je oduševljena Džonom koji je pravi kavaljer i drži je kao kap vode na dlanu. Zaslužila je takvog muškarca', rekao je izvor za Hello Magazine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs