Raskid

PETAR GRAŠO I DANIJELA MARTINOVIĆ SE RAZIŠLI: Nakon 24 godine, kraj ljubavi!

Iako ni jedno od njh dvoje nije zvanično potvrdio ovu vest, istina je da više nisu zajedno

Šuška se
17:31h Autor:
PETAR GRAŠO I DANIJELA MARTINOVIĆ SE RAZIŠLI: Nakon 24 godine, kraj ljubavi!
Foto: ATAImages

Nakon više od 24 godina ljubavi, jednom od najdugovečnijih parova na Hrvatskoj estradi, došao je kraj ljubavi Danijele Martinović i Petra Graše.

Ovu vest je za hrvatske medije potvrdio izvor blizak paru. Naime, 49-godišnja Danijela i 45-godišnji Petar već neko vreme više ne žive zajedno.

Upravo su oni slovili kao jedan od omiljenih parova na muzičkoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu otkrivali javnosti, o detaljima svoje ljubavi govorili su u retkim prilikama baš kao što su se retko zajedno pojavljivali u javnosti.

Jedna od poslednjih zajedičkih pojavljivanja je bio Danijelin koncert, krajem 2019. godine na kojem su zajedno na bini zapevali pesmu "Najdraže moje" i oduševili dvoranu.

"Pre svega, lepo nas je videti, meni je lepo videti Danijelu, a Danijeli mene jer se najčešće samo na bini viđamo koliko smo na putu'', rekao je tada Petar za IN Magazin.

"Jako puno godina smo zajedno i odlučili smo da ne petljamo karijere koliko je to moguće jer smo zapravo i počeli jer smo bili odvojenih karijera. I to radimo u nekakvim zaista posebnim prilikam'', dodala je tada Danijela za kamere IN Magazina.

Danijela i Petar zasad se nisu službeno oglasili niti komentarisali kraj svoje dugogodišnje ljubavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs