Verovali ili ne

Pevačica ostavila verenika: Razlog za raskid je filmski! Da li je moguće da se ovo dešava u stvarnom životu?

Demi Lovato i Maks Erih raskinuli su veridbu i prekinuli vezu nakon šest meseci

Šuška se
Autor:
Pevačica ostavila verenika: Razlog za raskid je filmski! Da li je moguće da se ovo dešava u stvarnom životu?
Foto: Profimedia

Pevačica Demi Lovato raskinula je veridbu s glumcem Maksom Erihom nakon što su zajedno proveli tek šest meseci. Vest da su se verili objavili su u julu, nakon samo četiri meseca veze, a čini se da su im presudile glasine kako je 29-godišnji Maks slao poruke Deminoj bivšoj prijateljici Seleni Gomez još 2015. godine i upoređivao ih.

"Bila je to teška odluka, ali Demi i Maks odlučili su da krenu svako svojim putem i fokusiraju se na svoje karijere. Poštuju i vole jedno drugo i uvek će ceniti vreme koje su proveli zajedno", izjavio je njima blizak izvor za People.

Nekoliko sati nakon što se pročulo da su raskinuli veridbu, Demi je na Instagramu podelila video u kojem više ne nosi verenički prsten. U kratkim isečcima pozirala je ispred ogledala, a u jednom je trenutku zumirala natpis na majici na kojem piše "psi su više od ljudi".

Demi i Maks svoju su romansu započeli u martu ove godine, neposredno pre početka pandemije koronavirusa, tokom koje su zajedno proveli i vreme u karantinu. Svoju su ljubav često pokazivali na društvenim mrežama, deleći zajedničke fotografije i videa. No sve je krenulo nizbrdo kada su na objavljene snimka na kojima se Maks u prošlosti ruga Demi i upoređuje je sa Selenom, za koju je navodno napisao da je lepša i da peva bolje od nje.

"Hahahaha, Selena Gomez i Demi slatke su zajedno, ali ako mislite da je Demi zgodnija... Varate se", pisao je navodno Maks te 2015. godine.

Demi je nakon toga tvrdila kako je sve lažirano i da bi se ljudi trebalo baviti pametnijim stvarima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs