Taj ludi svet

Od sebe napravio nakazu: Imao je ukupno 100 plastičnih operacija kako bi izgledao ovako! (FOTO)

Ljudski Ken Rodrigo Alves nedavno je postao ljudska barbika

Star look
Autor:
Od sebe napravio nakazu: Imao je ukupno 100 plastičnih operacija kako bi izgledao ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Rodi Alves sada se zove Džesika Alves i tvrdi da je žensko. Svojim plastičnim operacijama ne prestaje šokirati javnost, na njih je sveukupno potrošila bogastvo, a za sada ih je imala više od 100. Najprije je od običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da će sada malo biti žena.

Njene natečene i izobličene fotografije nakon operacija sablaznile su korisnike društvenih mreža širom sveta, ali ona je na njih ponosna. Džesika je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je oblačiti žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom Velikom bratu. Njeno lice postaje sve gore i gore, a priznala je kako ju je pandemija zaustavila da nastavi s operacijama, od kojih su joj neke loše prošle.

"Imam ožiljke na nosu. Želela sam ga ponovo obnoviti pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. No, ona je propala, sada ne mogu ni disati. Pokušavam uživati u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Nastojim biti srećna i bez toga," rekla je jednom.

"Sada sam prava ja. Glamurozna, prelepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala živeti kao muškarac. Imala sam pločice na stomaku, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvek sam imala ženstven mozak. Sad mi telo odgovara uz um," rekla je jednom, ali ono što mi sada vidimo ne ide baš uz ove reči. Naime, paparaci su je sada fotografisali u jednom frizerskom salonu u Londonu kako popravlja svoje ekstenzije, a lice joj je izgledalo kao plastika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs