Neverovatno

Nakon njegove smrti, zarekla se da se nikad više neće udavati: Ljubavna priča koja sve ostavlja bez daha! (FOTO)

Dejvid Bouvi i Iman Abdulmajid upoznali su se 1990., a venčali su se dve godine kasnije. Njihova ljubavna priča inspiracija je mnogima, a Iman je istakla kako nakon njegove smrti više nikada neće stati pred oltar

Vip priča
Autor:
Nakon njegove smrti, zarekla se da se nikad više neće udavati: Ljubavna priča koja sve ostavlja bez daha! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša manekenka Iman Abdulmajid pre nekoliko dana je otvorila svoje srce te je progovorila o ljubavi s pokojnim suprugom, legendarnim Dejvidom Bouvijem. Istakla je kako je on bio jedini muškarac za nju te kako je njihov život bio običan, uprkos njegovoj planetarnoj slavi.

"Dejvid je u našim srcima svakoga dana. Znate, on je bio moja prava ljubav. Kćerka me jednom prilikom pitala hoću li se ikada više udavati i odmah sam joj rekla da neću nikada", rekla je Iman u jednom od retkih intervjua pre nekoliko dana.

Iman, Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

"Naš brak je bio običan. Dejvid je bio veoma smešan i topao čovek, pravi džentlmen. Svi pričaju da je bio futurističan, ali nije. Imala sam s njim predivan, svakodnevni život koji ne bih zamenila ni za šta. Živeli smo u Njujorku, odlazili smo po kćerku u školu, šetali smo često. Žao mi je što nismo imali više vremena", ispričala je.

Dejvid Bovi i Iman su se upoznali 1990. godine na jednoj zabavi. Iman se taman penizonisala od modnih pista, a upoznao ih je njezin frizer. Za Bovija, to je bila ljubav na prvi pogled.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

"Odmah me privukla i znao sam da je to zauvek", ispričao je kasnije u intervjuu legendarni muzičar. "Nisam mogao da spavam uoči našeg prvog sastanka. Znao sam da će mi biti žena. Nikada pre nisam bio toliko strastven oko nekoga", priznao je Bovi.

Prvi put u javnosti zajedno su se pojavili u decembru 1990. godine, ali manekenka je u to vreme bila sumnjičava zbog veze s rok zvezdom.

"Nisam htela da budem u vezi s Dejvidom Bouvijem jer se nisam u njega zaljubila. Zaljubila sam se u Davida Donsa, i tako je bilo", govorila je kasnije.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

Muzičar ju je zaprosio u Parizu, a venčali su se na privatnoj ceremoniji u Švajcarskoj 24. aprila 1992. godine. Oboje su i pre bili u braku, ali to im nikada nije bila prepreka u ljubavi.

Do kraja Bouvijevog života bili su privatni što se njihove ljubavi tiče. Zajedno su bili na brojnim svečanostima i zabavama, ali javno nikada nisu previše pričali o svom životu. Godine 2000. dobili su kćerku Aleksandriju, a Iman je rekla kako ih je ona zbližila još više. Odlazili su na zajednička putovanja, a uvek su se držali izvan radara medija.

"Mogli biste pomisliti da je brak rok-zvezde i menekenke najbolja stvar na svetu. Zaista to i jest", rekao je Bouvi medijima u nekoliko navrata. Iako se činilo da će medijima govoriti o braku, to je ostalo tajna i nakon njegove smrti. Sve što su u javnost govorili bila je činjenica da se vole zauvek. Njihova ljubavna priča uzor je mnogima širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs