Ispovest

Udavala se 5 puta, imala duplo više ljubavnika: Da se opet rodim, živela bih isto! Ne žalim ni za čim!

O svojoj mogućoj aferi sa Bobijem Kenedijem pričala je u intervju sa Pirsom Morganom

Vip priča
09:50h Autor:
Udavala se 5 puta, imala duplo više ljubavnika: Da se opet rodim, živela bih isto! Ne žalim ni za čim!
Foto: Profimedia

Džoan Kolins se u intervjuu prisetila flerta s Bobijem Kenedijem, ali nije sve otkrila iz poštovanja prema njegovoj udovici koju bi te informacije mogle povrediti.

Legendarna glumica Džoan Kolins (87) otkrila je kako je pre dosta godina odbila da se upusti u vezu s bratom predsednika Džona F. Kenedija.

Bobi Kenedi je u to vreme bio političar u usponu te se šuškalo da bi mogao postati i sledeći američki predsednik, a Džoan je bila glumica u usponu. Sve je otrila svom prijatelju i britanskom voditelju Pirsu Morganu.

"Bobijeva udovica Etel je živa i ne bih htela da ulazim u previše detalja jer ne želim da je povredim", rekla je Džoan Pirsu u velikom intervjuu. "Ja sam udata, ti si oženjen. A tako je bio harizmatičan", ispričala je glumica prisećajući se Bobija Kenedija.

Džoan Kolins
foto: Profimedia

Bivši američki glavni sekretar bio je poznati ženskaroš, a među lepoticama s kojima su ga povezivali bile su Kim Novak, Li Remik i Merilin Monro. Džoan Kolins sada je istakla kako je on bio pravi džentlmen te je ne čudi što su mnoge "padale" na njega. Istakla je i da se tačno seća dana njegova ubistva te koliko je bila tužna.

"On bi bio divan predsednik. Znam da ga mnogi nisu voleli, ali niko ko je bio toliko harizmatičan i pametan nije bio popularan među političarima", kaže Džoan za Bobija, kojeg su ubili pet godina nakon što je u pucnjavi u Dalasu ubijen njegov brat Džon F. Kenedi.

Džoan Kolins inače ove godine slavi 70. godišnjicu svoje bogate karijere. Legendarna lepotica u bračnu je luku uplovila pet puta, a Morganu je priznala kako ne žali ni za čime.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs