Biografija

Skinula se za Plejboj u 50.godini: Nikad nije išla pod nož, jer je smatrala da je lepota prava samo ako je prirodna!FOTO

Džoan Kolins se pred kamerama pojavila kada je imala samo 9 godina, a danas, u 88. godini i dalje privlači pažnju gde god da se pojavi

Vip priča
08:45h Autor:
Skinula se za Plejboj u 50.godini: Nikad nije išla pod nož, jer je smatrala da je lepota prava samo ako je prirodna!FOTO
Foto: Profimedia

Legendarna engleska glumica Džoan Kolins zasenila je svoje mnogo mlađe kolegice na promociji serije "Sjaj i tama u Madridu" u kojoj glumi uz Denise Ričards i Džejn Sejmur.

Glumačka diva pojavila se u beloj uskoj haljini s cvetnim dezenom, a stil je upotpunila velikim minđušama te je briljirala pred fotografima.

1 / 3 Foto: Profimedia

Kolins je inače karijeru započela kada je imala tek devet godina, a do danas nije stala. Iz Velike Britanije je u Holivud otišla 1951. godine, a tamo je potpisala i svoj prvi ugovor za filmsku kompaniju 20th Century Fox. Oči celog sveta bile su uprte u Džoan kada je glumila Aleksis Karington u sapunici "Dinastija".

Ipak, gluma joj nije bila životni cilj na početku karijere. Htela je da postane privatna detektivka ili modna dizajnerka, što je priznala u jednom od svojih brojnih intervjua. "Htela sam da budem dečak dok sam bila u pubertetu. Mrzela sam to što postajem žena. Dok sam glumila, mogla sam biti što god sam htela", izjavila je slavna glumica.

Njen otac bio je agent koji je otkrivao talente, a radio je s brojnim zvezdama te joj je upravo on pomogao u svetu šoubiznisa na počecima karijere. Kada je imala 17 godina, pojavila se u filmu "Verujem u tebe", a u to je vreme istaka kako želi istražiti svoju seksualnost.

Slavna glumica skinula se za Plejboj 1983. godine kada je imala 50 godina, kako bi dokazala da je seksualnost bezvremenska. Tokom karijere krasila je više od 400 naslovnica svetskih časopisa, ali naslovnica Plejboja ostala joj je u najlepšem pamćenju.

foto: Profimedia

Osim ulogama, medijske stranice je punila i brojnim aferama s poznatim muškarcima. Bila je u zagrljaju sina Čarlija Čaplina, Konrada Hiltona te Ričarda Bartona. Oduševila je i slavnog umetnika Endija Vrhola, kojem je jedno vreme bila muza, no bili su samo prijatelji.

Nakon što se počela povlačiti iz sveta glume, Kolins je 2014. godine pokrenula vlastitu liniju šminke. Uz šminku počela je prodavati i perike jer ih i sama obožava. Za razliku od brojnih kolegica, Džoan nikada nije išla pod nož. Oduvek je bila protiv plastičnih operacija, a smatra kako je lepota istinska samo ako je prirodna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs