Seksi ili ipak ne

Glumica (54) GOLIH GRUDI plesala sa dečkom: Ko je SNIMAO srećni par? (VIDEO)

Hale Beri je prezadovoljna svojim izgledom i to ne krije

Šuška se
Autor:
Glumica (54) GOLIH GRUDI plesala sa dečkom: Ko je SNIMAO srećni par? (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram/halleberry

Holivudska glumica Hale Beri (54) često pozira u golišavim izdanjima, a ovoga je vikenda sve podigla na viši nivo videom s balkona na kojoj pleše uz svog novog dečka, Vana Hunta.

"S tobom je sve jednostavnije", napisala je Hale u opisu videa na kojem u toplesu pleše s dečkom. Internetom su se odmah počeli nizati komentari u kojima obožavatelji pitaju ko je snimao ovaj video, ali glumica se nije oglasila na tu temu. Neki čak kažu kako je moguće da je njena kćerka Nala (12) snimala majku i njenog dečka, ili je to ipak bio njen sin Maceo (7).

Podsetimo se, Hali je vezu s Van Huntom potvrdila ovog leta kada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta na kojoj su se videle samo noge i ispočetka niko nije znao o kome je reč. Ubrzo zatim je na društvenoj mreži otkrila i to je misteriozni muškarac koji joj je osvojio srce, a par je od tada objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

Pre Hunta, glumica je 2017. godine bila u kratkoj romansi s muzičkim producentom Aleksom Da Kidom, ali veza je potrajala samo šest meseci.

Hale Beri nedavno je ispričala kako i tokom karantina pokušava vežbati svakoga dana te svoju formu nikako ne želi staviti u drugi plan. "Pronašla sam načina kako da svakodnevno vežbam, radim i posvetim se deci", rekla je za časopis People.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs