Žena mačka

Ljudima nije svejedno kada je sretnu na ulici: Verenik tvrdi da nikad nije išla ni na jednu operaciju lica! (FOTO)

Bogatstvo stečeno razvodom od prvog supruga protraćila na plastičnu hirurgiju

Star look
Autor:
Ljudima nije svejedno kada je sretnu na ulici: Verenik tvrdi da nikad nije išla ni na jednu operaciju lica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džoslin Vidlestajn (80), koja je poznatija pod nadimkom žena mačka, šokira svojim izgledom kad god i gde god da se pojavi.

Ova neobična bogatašica se pojavila u sredu na otvaranju butika u Majamiju sa svojim verenikom, modnim dizajnerom Lojdom Klejnom(53). Džoslin je privukla pažnju kao i uvek zbog zastrašujućeg rezultata plastičnih operacija na licu.

Par se verio 2017. kada je Džoslin pokazala svoj prsten s dijamantom od 32 karata vrednog milione, ali počeli su vezu pre više od 15 godina. Planirali su venčanje 2018., ali nisu još rekli sudbonosno da.

Džoslin Vidlestajn
foto: Profimedia

Džoslin se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godine braka od poznatog trgovca umetničkim delima Aleka Vidlestajna, a u sudskom sporu joj je pripalo više od dve milijarde. Uprkos tome što je jasno da je Džsolin imala brojne operacije, njen verenik tvrdi da to nije istina.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Džoslin uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije uradila na svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", ispričao je Lojd.

Džoslin Vidlestajn
foto: Profimedia

Inače, par je 2016. privukao pažnju javnosti kada su uhapšeni nakon burne svađe. Ipak, nakon toga su obnovili romansu. Prema pisanju američkih medija, Džoslin je od bogatstva stečenog razvodom ostalo samo 10 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs