Letisija Kalderon

Esmeralda završila u bolnici, ali ovaj put ne zbog droge: Ljudi, molite se za mene! (FOTO)

Popularna glumica ovih dana se bori za svoj život

Šuška se
10:18h Autor:
Esmeralda završila u bolnici, ali ovaj put ne zbog droge: Ljudi, molite se za mene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Letisija Kalderon (52), koja je poznata po seriji "Esmeralda", završila je na hitnom lečenju zbog komplikacija s korona virusom.

Kako pišu meksički mediji, njeno zdravstveno stanje je jako ozbiljno, a zaraženi su i neki članovi njene porodice, ali niko osim nje nije hospitalizovan. Letisija je u bolnici od petka i oglasila se i na Tviteru.

"U bolnici sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške. Ova godina nije počela kako sam očekivala i još je nekoliko članova moje porodice zaraženo i zato vas molim da nas se setite u svojim molitvama", napisala je u poslednje dve objave.

Glumica je istakla da se pridržavala od početka preporučenih mera zaštite od korona virusa, no da se uprkos tome zarazila.

Inače, Letisija se 1997. proslavila ulogom Esmeralde u istoimenoj telenoveli koju su pratili i naši gledaoci, a još uvek se bavi glumom u sapunicama. Trenutno glumi u seriji "Carstvo laži" koja ima odličnu gledanost u Meksiku.

Kalderon je 2013. javno priznala da je imala problema s zavisnošću, a odlučila je da se izleči kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja.

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života", ispričala je glumica.

Letisija s bivšim mužem Huanom Koladom ima sinove Lusijana (15) i Karlosa (14). Njen stariji sin Lusijano rođen je s Daunovim sindromom o čemu je progovorila u jednom intervjuu.

''Lusijano je moj anđeo i neopisivo ga volim. Znate, neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Znam naići na mnoge predrasude. Kad su mi doktori rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dete.'', rekla je Kalderon koja je sinu posvetila knjigu ''Anđeo u mom životu''.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs