pogledajte

Ovako danas izgledaju popularne španske glumice: Borba sa depresijom i alkoholom, uništile lice plastičnim operacijama! (FOTO)

Da li ih prepoznajete?

Vip priča 22.09.2018. - 13:56h Autor: srbijadanas.rs
Gabriela Spanic, Foto: Wikipedia / Gabriela_Spanic

Iako više nisu tako popularne kao što su bile u "zlatno vreme" meksičkih sapunica, glumice i dalje aktivno glume u serijama. Kako bi izgledale što mlađe, navodno su se podvrgnule brojnim operacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Meksičke sapunice su 90-ih godina bile pravi hit, a mnogi se i danas rado sećaju njihovih omiljenih likova. Njihove tužne priče su nas svaki dan prikovale za male ekrane.

 

Popularnu "zlobnicu" je odigrala glumica Gabriela Spanic (45), lik Marisol je glumila Erika Buenfil (54), Esmeraldu Leticia Calderon (49), Rosu Garsiu iz "Divlje ruže" je glumila Veronica Castro (65), a sirotu bogatašicu Konsuelo je glumila Victoria Ruffo (57). Evo kako te glumice izgledaju danas.

 

Gabriela Spanic

 

Naša publika je bila posebno oduševljena Gabrielom Spanic koja ima hrvatske korene. Ova nagrađivana glumica je najpoznatija po ulozi Zlobnice serije iz 1998. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Poslednje četiri godine se nije pojavljivala na televiziji, a njeni fanovi je kritikiju zbog preterivanja s plastičnim operacijama. Gabrieli je, kako kaže, velik san da režira filmove i piše scenarije, pa planira povratak u televijski biznis, ali ovaj put "iza malih ekrana".

 

- Osećam da će mi ova godina doneti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanešena - govori glumica koju su poslednjih godina zaobilazili producenti. Stranice tabloida je punila porodičnom situacijom i odnosima sa sestrom bliznakinjom Danijelom.

 

Erika Buenfil

 

Eriku Buenfil, većina pamti po ulozi legendarne Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je pre 20 godina bila neverovatno popularna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Marisol je bila devojka koja je od posledica nesreće u detinjstvu imala ožiljak koji je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju prolazi kroz klasičan zaplet i rasplet jedne sapunice.

 

Uloga Marisol pomogla joj je da se izvuče iz teške depresije i zavisnosti o alkoholu za kojim je posegnula zbog nesrećne ljubavi. Erika i danas glumi u serijama.

 

Leticia Calderon

 

Leticia je za vreme snimanja "Esmeralde" imala 29 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Oficial Leticia Calderón (@leticiacalderonpage) on

Tada je bila na samom vrhuncu svoje karijere, a zbog pritiska slave se počela drogirati. Sama Leticia je otkrila da je za vreme snimanja bila na kokainu.

Iako više nije tako popularna kao što je bila u to vreme, Leticia i dalje aktivno glumi u sapunicama. Godine 2005. je napravila dužu pauzu kako bi se u potpunosti posvetila svom sinu Lukianu koji je rođen sa Daunovim sindromom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Televisa Televisión (@televisatelevisionmx) on

Veronika Kastro

 

Veronika je karijeru započela još 1966. godine, a ostvarila je uloge u brojnim filmovima i telenovelama, a za svoj rad je osvojila mnoge filmske nagrade.

Fanovi je najviše pamte po glavnoj ulozi u telenoveli "Divlja ruža", i ulozi Eme Kostrere u televizijskoj seriji "Žene ubice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

Viktoria Rufo

 

Viktoria je svoju glumačku karijeru započela 1980. godine u telenoveli "Konflikti jednog doktora". Publika je poznaje kao "Konsuelo" iz sapunice Sirota mala bogatašica iz 1995. godine. U seriji, Konsuelo je poput Pepeljuge i glumi sluškinju maćehi i dvojici polubraće. Konsuelo je na početku "ružno pače", a kasnije se pretvara u pravu lepoticu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo) on

Viktoria je punih trideset godina radila za produkcijsku kuću Televisa tokom kojih je snimila niz sapunica.

 

Nekada je Srbija ludovala za njom, danas nam ovako vraća: Kasandra dala svoj sud!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs