zapalila instagram

Deca znaju najbolje: Marija Kilibarda je nedavno napunila 38 godina, a sada je otkrila kakvu hit čestitku je dobila! (FOTO)

Jedna od omiljenih tv lica pohvalila se pratiocima šta su joj poželeli maleni kumići, a zbog jedne reči nastala je prava pometnja

Celebrities
21:49h Autor:
Deca znaju najbolje: Marija Kilibarda je nedavno napunila 38 godina, a sada je otkrila kakvu hit čestitku je dobila! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Popularna voditeljka Marija Kilibarda napunila je 29. avgusta 38 godina, ali je tek sada odlučila da podeli sa pratiocima originalnu rođendansku čestitku koju je dobila od kumića osnovaca.

Njena objava je za kratko vreme zapalila Instagram, a oduševljeni pratioci su je zatrpali komentarima.

"Kumo, srećan ti rođos! Da nam budeš lepa i nasmejana, da nađeš plemenitog, pažljivog i aktivnog dečka koji će da te čuva, voli, pazi i ljubi!! Puno te volimo! Joka i Mirkec", pisalo je u čestitki koju je lepa voditeljka objavila na Instagramu.

"Rođos je prošao pre par nedelja, e, sad!", dodala je Marija u opisu slike.

Marija Kilibarda: Pet vežbi za super liniju

Međutim, svima je zapala za oko jedna reč zbog koje su"popadali od smeha".

"Al aktivnog, deca znaju znanje", "Sve, sve, ali aktivnog, deca su čarobna bića", Ubuduće isključivo sa decom da razgovaraš i konsultuješ se", "Sviđa mi se ovo aktivan", deca ipak znaju najbolje", samo su neki od brojnih komentara koji su mogu naći ispod fotke.

Oglasile su se i njene kolege, pa je tako voditeljka Irina Vukotić ostavila komentar: "Vidim da svi glasaju za aktivnog, pridružujem se čestitkama, samo da je akcija".

Njen kolega iz emisije "150 minuta" voditelj Slavko Beleslin ostavio je zanimljiv komentar koji je dobio veliki broj lajkova.

"A mi godinama kupujemo cveće, dok se publika oduševljava aktivnim, braćo, učite".

Baš je briga šta će ko da misli: Marija Kilibarda otkrila koliko novca daje za haljine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs