Ljubavna bajka

HOLIVUDSKI LEPOTAN, 40 GODINA VOLI JEDNU ŽENU, ALI NIKAD SE NISU VENČALI: Prihvatio njenu decu i odgajao ih kao svoju!

Upoznali su se kada je on imao 16 godina, a ona 21. Nekoliko godina kasnije, ljubav je planula.

Vip priča
09:37h Autor:
HOLIVUDSKI LEPOTAN, 40 GODINA VOLI JEDNU ŽENU, ALI NIKAD SE NISU VENČALI: Prihvatio njenu decu i odgajao ih kao svoju!
Foto: Profimedia

Glumac Kurt Rasel je tokom svoje dugogodišnje karijere često završavao je na listama najseksepilnijih muškaraca na svetu, a i danas slovi kao miljenik žena.

Rasel ovog marta slavi okrugli 70. rođendan, a iako za njim žene i dalje lude, on je već više od 38 godina veran samo jednoj - glumici Goldi Hon (75).

Kurt, kojem je otac također bio slavni glumac Bing Rasel, karijeru je započeo kao dečji glumac te se u šezdesetima pojavio u brojnim filmovima, uključujući "Dogodilo se na Svetskom sajmu" (1963) s Elvisom Prislijem u glavnoj ulozi.

Zanimljivo je da je 16 godina kasnije sam glumio Elvisa u istoimenoj mini seriji, za što je nominovan za Emija. Iste te 1979. godine oženio se glumicom Sizon Hublejy, s kojom je u braku bio četiri godine, a zajedno su dobili sina Bostona.

Kurt Rasel, Goldi hon
foto: Profimedia

Goldi je upoznao na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni porodični bend" 1967. godine. Njoj je tada bila 21, a njemu tek 16 godina i nisu odmah kliknuli. No kada su se ponovno sreli na setu romantične drame "Swing Shift" 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana.

Iako su zajedno skoro 40 godina, Kurt i Goldi nikada se nisu venčali.

"Sviđa mi se da budem Kurtova devojka. Srećni smo", rekla je Goldi u jednom intervjuu.

1 / 2 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs