BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

HOLIVUDSKI ZAVODNIK NE MIRUJE: Raskinuo sa 33 godine mlađom devojkom, pa utehu pronašao kraj 26-godišnje studentkinje!

Život holivudskog zavodnika godinama intrigira javnost

Vip priča
14:52h Autor:
HOLIVUDSKI ZAVODNIK NE MIRUJE: Raskinuo sa 33 godine mlađom devojkom, pa utehu pronašao kraj 26-godišnje studentkinje!
Foto: Profimedia

Velika razlika u godinama brojnim holivudskim zvezdama ne predstavlja nikakav problem, a mnogi od njih kunu se u veliku ljubav i ne mare za zlobne komentare. Jedan od njih je i šarmer Denis Kvejd koji je osim bogate karijere imao i bogat ljubavni život. Pred oltar je stao četiri puta, a poslednja izabranica njegova srca je studentkinja Laura Savoe s kojom se venčao prošle godine, a koja je od njega mlađa čak 39 godina.

67-godišnji Denis i 28-godišnja Laura venčali su se u tajnosti prošle godine u Santa Barbari, a Kvejd je na njenom ramenu potražio utehu nakon ljubavnog brodoloma sa 33 godine mlađom devojkom. Na ceremoniji su bili samo oni, kumovi i sveštenik. Denis je pred Lauru kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje, a iznenadili su sve svojom odlukom da stanu pred oltar.

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za magazin People.

Denis Kvejd
foto: Profimedia

Glumac je studentiknju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa i da se to nikad neće promeniti.

Kvejdu je ovo inače četvrti brak.

Denis Kvejd
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs