Promena

Popularni Krejmer uopšte ne izgleda onako kako ga pamtimo: Glumac ima 71 godinu, mladu ženu i desetogodišnje dete!(FOTO)

Nevoljna penzija i neki mirni dani u životu slavnog komičara

Star look
11:07h Autor:
Popularni Krejmer uopšte ne izgleda onako kako ga pamtimo: Glumac ima 71 godinu, mladu ženu i desetogodišnje dete!(FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/Rumour Juice

Zvezda kultne humoristične serije "Sajnfild", danas 71-godišnji Majkl Ričards fotografisan je u opuštenoj šetnji Los Anđelesom i to u društvu svoje porodice.

Majkl se proslavio ulogom Kosma Krejmera kojeg je glumio od 1989. pa sve do 1998. godine, a danas uživa daleko od kamera i svoje vreme najradije provodi u društvu supruge Bet Skip i njihovog 10-godišnjeg sina Antonija.

Majkl Ričards
foto: Profimedia

Sa Bet, koja je takođe glumica, u braku je poslednjih deset godina, a pre nje je bio je oženjen s Kitlen Lojnos sa kojom ima kćerku.

Glumac se proteklih nekoliko godina drži podalje od javnosti, naročito nakon što se upleo u skandal zbog rasističke izjave 2006. godine, zbog koje se u međuvremenu i izvinio. Incident se dogodio u njegovoj tadašnjoj emisiji "Comedians In Cars Getting Coffee", a o svemu je javno progovorio u razgovoru s kolegom Džerijem Sejnfildom.

"Slomilo me to. Ali naučio sam lekciju nakon što sam to izgovorio tokom nastupa. Neko me omeo te večeri i rekao mi stvari koje su me povredile, a ja sam se na taj način istresao. Bilo je to sebično od mene i shvatio sam sve previše lično", priznao je Majkl.

Naime, pred publikom je u nekoliko navrata tokom jednog od nastupa upotrebio jedan od pogrdnih naziva za Afroamerikance što se nikome nije svidelo i mediji su o tome pisali danima.

Serija "Sejnfild" koje je obeležila jednu televizijsku eru je s emitovanjem prestala 1999. godine, a Majkl je počeo da radi na novim NBC-jevim serijama, dobio je čak i sopstvenu emisiju "The Michael Richards Show", koja nije uspela da ostvari uspeh poput "Sejnfilda". Njeno emitovanje je otkazano nakon samo nekoliko epizoda.

Sve to dovelo je do njegovog konačnog povlačenja iz javnosti, ali njegove zasluge i uspeh koji je postigao tokom karijere definitivno su obeležili istoriju američke komedije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs