Kristina Riči

Dok je pred kamerama glumila sreću, kod kuće živela sa nasilnikom: Bio je to brak iz pakla!

U sred pandemije korona virusom, našla sam se zaključana u kući sa nasilnikom, tvrdi glumica

Vip priča
Autor:
Dok je pred kamerama glumila sreću, kod kuće živela sa nasilnikom: Bio je to brak iz pakla!
Foto: Profimedia

Glumica Kristina Riči ponovno je došla u središte medijske pažnje u julu 2020. godine kada je zatražila razvod od filmskog snimatelja Džejmsa Hirdegena nakon devet godina veze.

Za njega se udala 2013. godine i rodila mu sina Fredija, a već tada se saznalo kako se tu radi o porodičnom nasilju te je glumica odmah tražila potpuno starateljstvo nad sinom. Ipak, pandemija koronavirusa usporila je proces.

Sada su se saznali novi detalji mučnog razvoda, a sud je doneo odluku kako joj se suprug ne sme približavati na manje od 90 metara. Zlostavljanje je navodno započelo 2019. godine kada ju je suprug prvi put istukao, pljuvao po njoj groktao poput svinje.

Zlostavljanje se ponovilo i u junu 2020. kada ju je uzeo za zglob ruke, vukao po kući i bacio na kamin, zbog čega je glumica zadobila brojne modrice i posekotine. Ubrzo nakon toga, Džejms je postao nasilan i pred sinom. Njegovu majku tada je pljuvao i gađao šoljicom kafe i stočićem.

Kristina strahuje da bi joj Džejsm mogao dodatno naštetiti, odnosno "poniziti je i osramotiti audio i video sadržajem koje je skupio tokom njihove veze", otkrila je njena advokatica Samanta Spektor, naglasivši kako je njena klijentkinja spremna dostaviti sudu sve fotografije ozleda.

"Mislila sam da će me ubiti, pogotovo nakon što mi je krajem 2019. rekao: "Mogao bih se sažaliti nad tobom jedino kad bi bila raskomadana na komadiće"", izjavila je Riči pred sudom.

Ipak, i njen suprug navodno planira da zatraži zabranu prilaska te negira sve optužbe i tvrdi kako je ona ta koja se nasilno ponašala pod uticajem alkohola i droga.

"Usred pandemije korona virusa, našla sam se zarobljena u kući sa zlostavljačem. Bojala sam se za detetovu i svoju sigurnost. Te reči su me užasnule, zbog njih sam sakrila sve noževe i oštre predmete koje smo imali u kući," izjavila je glumica na sudu.

Brak iz pakla? Tako izgleda....

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs