A mislili smo da su savršeni

Plaše se ogledala i užasavaju klovnova: 10 najbizarnijih fobija poznatih!

Iako su muškarci širom planete opčinjeni njenim izgledom, Pameli Anderson to nije dosta i ona se i dalje užasava od ogledala i odraza koji u njemu vidi
Vip priča
13:16h Autor:
Plaše se ogledala i užasavaju klovnova: 10 najbizarnijih fobija poznatih!
Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Svako ljudsko biće se tokom života više puta uplaši, ili čak razvije poneku fobiju. Razlozi za to mogu biti realni, dok su neki drugi, potpuno iracionalni, čak bizarni. Ovo je 10 najbizarnijih fobija od kojih pate poznate ličnosti.

Pamela Anderson

Čuvena holivudska glumica Pamela Anderson (47) važi za seks ikonu koju je sigurno pola ljudske populacije (bar onaj muški deo) gledao sa uživanjem u njenim zanosnim ulogama. Međutim, ona ima strah od ogledala. Iako su muškarci širom planete opčinjeni njenim izgledom, Pameli to nije dosta i ona se i dalje užasava ogledala i odraza koji u njemu vidi.

Poznate seksi mame: Prešle su 40-u, a svet ne prestaje da ludi za njima! (FOTO)

Megan Foks

Američka glumica Megan Foks (29) ima fobiju od papira i ježi se kada ga dodiruje. Kada treba da nauči neki scenario i pročita nešto, kako sama priznaje, dok okreće stranice mora da ima kofu vode pored sebe da umače prste.

Keli Ozborn

Keli Ozborn, ćerka poznatog hevi metal pevača Ozija Ozborna, koji se ne plaši ni slepih miševa, čak ih i jede, boji se dodira. Kako je njen brat rekao u rijaliti šou o njihovoj porodici, sve što radi kada hoće da je iznervira Keli (30) jeste da joj dodirne ključnu kost, i ona se izbezumi.

U šestoj deceniji pariraju mnogo mlađima: Poznati koji ne stare! (FOTO)

Orlando Blum

Iako smo svi prevrtali očima i nikom nije izgledalo realno kada Legolas, vilenjak fragilne građe i svetle puti neustrašivo tamani horde orkova, nismo očekivali da se glumac (38) boji svinja.

Kristina Riči

Američka glumica Kristina Riči (35) plaši se saksijskog cveća. Ona se plaši hrizantema, ljubičica i drugog kućnog cveća.

Izjave poznatih o njihovim seksualnim iskustvima: Neće vas ostaviti ravnodušnima!

Bili Bob Tornton

Poznati američki glumac Bili BobTornton (59) ima strah od jarkih boja.

Opra Vinfri

Uspešna voditeljka Opra Vinfri (61) surovi je profesionalac kada je reč o poslu, a ono što ne može da podnese u studiju, kada snima emisije, jeste da neko žvaće žvaku. Ona ne podnosi žvake, jer ima traume iz detinjstva, zato što ih je njena baka lepila svuda po kući i to u tolikim količinama da je stvarala naslage.

Milionerka iz blata: Teška životna priča Irine Šajk!

Dejvid Bekam

Popularni engleski fudbaler Dejvid Bekam (40) prava je "picajzla" i uvek pazi na svoj izgled, a uzrok tome je najverovatnije ataksofobija - strah od neurednosti. Kako sam priznaje, on prosto poludi kada mu stvari u sobi nisu poređane po boji, veličini i količini.

Džoni Dep

Popularni glumac Džoni Dep (51) plaši se klovnova, što i nije tako redak strah. Kako je rekao: "Ti šarlatani su našminkani i maskirani, pa čovek ne može da zna šta se krije iza njihovog psiho osmeha."

Plavi anđeo đavolje duše: Skandalozan život Brižit Bardo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs