Sumnjaju na dve osobe

Marijana Mićić u strahu: Čudne poruke upućene njoj i njenom dečku!

Slična situacija dva puta se ponovila, kada je nepoznata osoba pisala po automobilima voditeljke i njenog partnera
Celebrities
13:36h Autor:
Marijana Mićić u strahu: Čudne poruke upućene njoj i njenom dečku!
Foto: Kurir Arhiva

Marijana Mićić, glumica i voditeljka u poslednje vreme doživljava veoma neprijatne situacije. Neko konstantno grebe auto njenog dečka, ali i njen i ostavlja im čudne poruke.

Povodom toga, Marijana se oglasila na društvenim mrežama.

"Pre neki dan sam napisala jedan status, šaljiv (istinit, ali bezazlen), a sad jedan malo ozbiljniji. U novembru sam imala jednu premijeru u UK Vuk Karadžić i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu u krug izgrebao. Pre neki dan sam na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom, na istoj visini, napisao na mojim kolima, takođe je i moj auto izgrebao ceo, u krug. Dakle to je neko ko zna za premijere i zna da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta", napisala je glumica. Marijana je dodala da ona i njen dečko sumnjaju na dve osobe.

Zbog jedne objave dobija pretnje smrću - Društvene mreže su mi uništile život!

"Sumnjamo na dve osobe, jednu mušku i jednu žensku. Nije bitna ta materijalna šteta koju bih lično uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja... (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije, npr. da me klepi nekom štanglom u glavu kada sledeći put krenem na probu. Znam da će ovaj status doći do te osobe, pa eto čisto da zna za sledeći put, gledamo te", napisala je Marijana na svom Fejsbuk profilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs