Karijera joj bila na prvom mestu

Šokantna ispovest sina Džoan Kolins: Majka me nikad nije zagrlila!

Ono što mi je nedostajalo u detinjstvu je topao odnos između mene i mame, odnos koji je normalan u drugim porodicama, izjavio je Aleksandar
Vip priča 12.03.2015. - 20:37h Autor: Dnevnik.hr
Foto: Reuters

Aleksandar Entoni Njuli, sin slavne Džoan Kolins, otkrio je detalje njegovog odnosa s majkom tokom odrastanja. Prema njegovim rečima, ona je imala mnogo prisniji odnos sa svojom publikom nego rođenom decom.

 

Štaviše, Aleksandar ju je opisao kao hladnu, sebičnu i narcisoidnu.

 

"Moja majka nije bila monstrum, samo je bila narcisoidna. Ne pamtim da me ikada zagrlila kako bi iskazala ljubav", rekao je Aleksandar. On smatra da je njegova majka bila hladna upravo zbog toga što je i sama odrastala u sredini u kojoj nije bilo prisnog odnosa između roditelja i dece.

 

Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja: Sa 17 godina silovao me je čovek za kog sam se kasnije udala!

 

"Ono što mi je nedostajalo u detinjstvu je topao odnos između mene i mame, odnos koji je normalan u drugim porodicama", izjavio je Aleksandar.

 

Iako njegov odnos s Džoan nije bio onakav kakav svako dete želi, Aleksandar kaže da je voli iako je bila sebična. Kolins je jedino brinula o svojoj karijeri, ništa drugo joj nije bilo važno. Kako je kod kuće provodila izuzetno malo vremena, za svoju decu je unajmila dadilju.

 

Džoan Kolins: Mladolika sam jer ne izlazim na sunce!

 

 

Džoan sada ima 81 godinu, ali i dalje živi brzim tempom života poput žena dvostruko mlađih od nje. Aleksandar priznaje da se njihov odnos u poslednje vreme ipak promenio na bolje i da provode više vremena zajedno.

 

Džoan je, međutim, ove izjave svog sina komentarisala kao senzacionalističke.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...