Sudija naložio

Ivanu Stamenković Sindi privodila policija: Drama ispred modelsicinog stana!

Ivana i njen bivši suprug Nikola trebalo je da se ponovo suoče na sudu jer ju je on tužio za uvrede, međutim, ona se nije pojavila
Šuška se
11:12h Autor:
Ivanu Stamenković Sindi privodila policija: Drama ispred modelsicinog stana!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Ivana Stamenković Sindi nije se odazvala pozivu za sud, pa je morala policija da reaguje.

Naime, Ivana i njen bivši suprug Nikola trebalo je da se ponovo suoče na sudu jer ju je on tužio za uvrede, međutim, ona se nije pojavila. Nakon toga reagovala je policija koja je pokušala da je privede iako je u praksi da se to učini tek posle trećeg puta odbijanja ročišta. Bivša Modelsica nije bila kod kuće kada je policija došla po nju.

Ivana Stamenković Sindi besna i očajna: Izgubila borbu za starateljstvo nad ćerkom!

"Sudija je mimo reda i suprotno zakonu, kao prvu meru za obezbeđenje prisustva okrivljene na glavnom pretresu u krivičnom postupku po privatnoj tužbi protiv Ivane, odredio meru dovođenja, tj. naredio je da je dovede policija. To predstavlja nezapamćeni slučaj u praksi sudskog pravosuđa da se po privatnoj tužbi odmah naređuje prinudno dovođenje", rekao je Ivanin advokat Marko Tešić.

Sindi dirnuta podrškom javnosti: Svi znaju da ja ginem za moju kćerku!

Međutim, pevačica povodom ove priče nije bila raspoložena za razgovor."U velikoj sam gužvi, ne mogu da pričam. Ne želim da komentarišem bilo šta što je u vezi sa privatnim životom", kratko je izjavila Sindi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs