pogledajte

Njeno lice se ne menja: Udovica Dejvida Bouvija u sedmoj deceniji izgleda neverovatno!

Tokom blistave karijere, legendarna manekenka Iman bila je zaštitno lice i muza mnogih dizajnerskih brendova, a stvorila je i sopstveni, Iman Cosmetics. Danas, sa 65 godina, ona uspešno prkosi starenju i pokazuje da su godine zaista samo broj.

Vip priča
Autor:
Njeno lice se ne menja: Udovica Dejvida Bouvija u sedmoj deceniji izgleda neverovatno!
Iman, Foto: Profimedia

Teško je poverovati da ovako izgleda lice staro 65 godina…

Penzionerske dane Iman provodi aktivno, a pored toga što se bavi promovisanjem sopstvenog brenda, ona je i društveno angažovana.

Iman na početku karijere, daleke 1976.

Pored toga što je bila neizostavna na modnim pistama, Iman se devedesetih oprobala i u glumačkim vodama, a pojavila se i u spotu Majkla Džeksona.

Legendarna manekenka udavala se tri puta

Nekadašnja manekenka je 24 godine provela u braku sa muzičkom legendom Dejvidom Bouvijem. Njihovu ljubavnu priču mnogi smatraju jednom od najlepših. Bouvi je pre nego što ju je upoznao več bio oženjen i imao kraće i duže veze sa mnogim lepoticama, uključujući Tinu Tarner i Elizabet Tejlor.

Iman je iza sebe imala dva propala braka, ali ipak nije odolela njegovoj harizmi. Po sopstvenom priznanju, muzičar ju je osvojio svojim šarmom, duhovitošću i zaštitničkim odnosom. Svoju ljubav ozvaničili su dva puta, prvo na opštinskoj ceremoniji u Švajcarskoj, a zatim i crkvenim venčanjem u Italiji.

Bouvi je svojevremeno izjavio da je već nakon prvog susreta znao da će ostatak života provesti sa njom, kao i da je odmah počeo da smišlja imena za decu.

Ljubav je 2016. prekinuta Bouvijevom smrću (rak jetre), a Iman je priznala da je od tada veoma usamljena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs