Bruk Šilds

Bila je najlepša devojčica, a i danas sa 55 godina izgleda neverovatno: Ne odričem se slatkiša! (FOTO)

Sećate li se filma o porodici koja doživljava brodolom i završi na pustom ostrvu? Tačnije, preživljavaju dečak i devojčica kojima predstoji težak put osamostaljivanja i prilagođavanja divljini. Pored predivnih pejzaža, film je obeležila i petnaestogodišnja Bruk Šilds, koja se odlično snašla u ulozi modernog Robinzona.

Vip roditelji
Autor:
Bruk Šilds sa ćerkama, Foto: Profimedia

Bruk je vegan, socijalno je angažovana i zalaže se za prava životinja. Već godinama je posvećena zdravom životu što podrazumeva redovne treninge.

 

Vožnja bicikla i pilates najviše su zaslužni što je njeno telo savršeno zategnuto, iako ima 55 godina. Američka glumica je svojevremeno govorila o navikama koje joj pomažu da izgleda mnogo mlađe nego što jeste. Tada je navela da svakodnevno pije mnogo vode, ishranu bazira na zelenom povrću, ali ne odriče se ni slatkiša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Ko bi rekao da Bruk Šilds ima 55 godina?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday mood... jumping right into the week

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Pored glume, Bruk se svojevremeno bavila i manekenstvom, a dve godine bila je u braku sa teniskom legendom Andrejem Agasijem. Nakon razvoda 1999, ponovo se udala i to za scenaristu Krisa Henčija sa kojim ima dve ćerke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Bruk je sa javnošću podelila svoje iskustvo sa postporođajnom depresijom, ali to teško razdoblje je već odavno iza nje. Želeći da pomogne ženama koje se i same suočavaju sa istim problemom, objavila je autobiografsku knjigu Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression u kojoj je opisala svoje iskustvo sa bolešću. Tokom vremena, naučila je da postavlja prioritete, a trudi se da uvek pruži podršku onima kojima je to potrebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...