baš tako!

Primenite taktiku Kejt Hadson i oslobodite se stresa: Život brzo prođe i da treba uživati u njemu!

Glumica Kejt Hadson u životu se vodi mantrom bolje je biti mudar, nego u pravu.

Lifestyle
Autor:
Primenite taktiku Kejt Hadson i oslobodite se stresa: Život brzo prođe i da treba uživati u njemu!
Kejt Hadson, Foto: Profimedia

Kako je istakla u razgovoru za Health, ponavlja to sebi svakog dana, a izreka joj pomaže da postupa ispravno, oslanjajući se na instinkte, što je jedan od načina na koji se može prevazići stres.

– To usporava vašu reakciju i navodi vas da razmislite, umesto da postupite ishitreno.

Kada pored uspešne karijere imate i troje dece, svakodnevni izazovi dovode vas u iskušenje da pravite greške. Kejt kaže da je fokusiranje na ono što je zaista važno podseća da ne postoji dobar razlog da započinje borbu.

Druga izreka kojom se rukovodi potekla je od njene koleginice i prijateljice, Riz Viterspun. U trenutku kada se osećala nesigurno, Riz ju je ohrabrila rečima da zaslužuje da bude tu gde je. Kejt je to vremenom prihvatila i naučila da uvek treba da se zauzme za sebe.

– Samim tim što sam živa i što sam ovde, zaslužujem da govorim ono što mislim – objašnjava ona.

Kako prevazići stres?

Kad oseti da je preplavljuje stres, seti se da život brzo prođe i da treba uživati u njemu.

– Kad stvari postanu teške, pokušavam da se setim, i ovo zvuči vrlo morbidno, da zaista nećemo dugo biti ovde. Treba iskoristiti svaki dan i svaku priliku, jer ne znamo šta donosi sutra… treba da se opustimo i budemo tu gde jesmo bez ometanja.

Za Kejt Hadson, zdrav život nije nepoznanica. Njena linija aktivne odeće Fabletics brzo je stekla simpatije poznatih, a još od lansiranja 2013. godine, popularnost joj raste.

Najnoviji glumičin poduhvat tiče se suplemenata, biljnih proizvoda napravljenih sa ciljem da pomognu u poboljšanju fokusa, povećanju energije i kvaliteta sna…

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs