Da li ste prepoznali nekoga?

Ovih 5 znakova su najgori vozači: Sa njima nipošto ne sedajte u kola!

Važi i za muškarce i za žene

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Dok se neki vozači odlično snalaze na putu, drugi muku muče s parkiranjem i zaustavljanjem na crveno pa i nisu baš idealan izbor kada nam treba neko da nas odbaci kući.

 

Ako je verovati horoskopu, razlog zbog kojeg se neki ljudi smatraju katastrofalnim vozačima leži u mesecu njihovog rođenja, odnosno u znaku u kojem su se rodili, a ovih pet znakova smatraju se najgorima za volanom!

 

1. Ovan


Vladajuća planeta ovog znaka je Mars, zbog čega su oni eksplozivne naravi pa im ne treba puno da se iznerviraju u saobraćaju. Tvrdoglavi su i lako gube kontrolu, a vole i brzo da voze pa vožnja s njima i nije najprijatnija.

 

2. Bik


Bikovi vole da se takmiče pa će često nagaziti gas ako vide da ih je neko pretekao. Teritorijalni su pa će se tvrdoglavo držati svoje trake, ali će ipak paziti da ne dođe do nesreće jer im je njihova imovina, u ovom slučaju automobil, važnija od dokazivanja.

3. Strelac


Strelčevi se smatraju jako opasnim vozačima jer im je teško zadržati pažnju, a oči im često beže s puta. Pažnju im može odvući sve, od mačke do oblaka na nebu.

 

4. Ribe


Kao i Strelac, i Ribe teško ostaju fokusirane na vožnju. Jako su emotivne pa će burno reagovati na svaku sitnicu u saobraćaju, što im može stvoriti stres, zbog čega im postane teško da prate saobraćajna pravila.

 

5. Vodolija


Ovaj znak poštuje saobraćajna pravila samo kada baš mora, ali kada zna da je niko ne gleda, Vodoliji nije problem da skrene u jednosmernu ulicu ili prođe kroz crveno svetlo na semaforu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...