TUŽNA VEST

Tužne slike iz bolničke postelje - Krisi Tajgen izgubila bebu: Uvek ćemo te voleti! (FOTO)

Pre nekoliko dana, popularna manekenka bila je hitno hospotalizovana zbog obilnog krvarenja u trudnoći, a samo par dana kasnije osvanule su tužne vesti. Krisi Tigen je izgubila bebu…

Vip roditelji
Autor:
Tužne slike iz bolničke postelje - Krisi Tajgen izgubila bebu: Uvek ćemo te voleti! (FOTO)
Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Profiemdia

Krisi Tigen i Džon Ledžend koji su se mnogo radovali trećem detetu prolazili su kroz agoniju tokom njene trudnoće. Manekenka je, kako pišu inostrani mediji, više puta tokom trudnoće imala obilna krvarenja, a zbog poslednjeg je zadržana u bolnici.

U više navrata, popularna manekenka obaveštavala je svoje pratioce na „Instagramu“ o svom stanju, objasnivši detaljno analize koje su joj lekari saopštili.

– Lekari su zaključili da je moja posteljica veoma, veoma tanka. Ja sam odlično. Beba je zdrava, raste veoma brzo, mnogo je naprednija nego što su Luna i Majls bili. „Kuća” u kojoj se beba sada nalazi u mom stomaku naprosto se raspada i ja moram da mirujem i nadam se najboljem.

– Zbog svega ovoga veoma sam zabrinuta i anksiozna, ali dajem sve od sebe. Zahvalna sam svim dragim ljudima koji su uz mene i koji mi daju snagu da budem jaka i verujem u najbolji mogući ishod – rekla je Krisi Tigen.

Samo pet dana kasnije, osvanuo je tužan post na „Instagramu“! Krisi Tigen i Džon Ledžend izgubili su bebu nakon komplikacija, a njen status prenosimo vam u celosti…

– Šokirani smo i u dubokoj boli, onoj kakvu nikada ranije nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo svojoj bebi krv koja joj je bila potrebna, uprkos kesama i kesama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno.

Putem ovog srceparajućeg pisma, manekenka je otkrila da je čekala dečaka.

– Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka. Ali iz nekog razloga ovog malenog zvali smo Džek. I tako će i ostati. Za nas će zauvek biti Džek. On se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek. Našem Džeku – tako mi je žao što si prvih nekoliko trenutaka života bio suočen s toliko komplikacija. Nažalost, nismo uspeli da ti obezbedimo dom u kom ćeš preživeti. Uvek ćemo te voleti.

– Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majls, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ne sija uvek samo sunce. U ovom najmračnijem danu plakaćemo i tugovati. Ali, zagrlićemo se snažno i zajedno proći kroz sve ovo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs