Umetnica

Ćerka Dejvida Bouvija ima 19 godina i prava je lepotica: Evo zašto je majka čuva od očiju javnosti! (FOTO)

Leksi smatra da je majka previše čuva od javnosti, ali Iman je odlučna

Šuška se
12:47h Autor:
Ćerka Dejvida Bouvija ima 19 godina i prava je lepotica: Evo zašto je majka čuva od očiju javnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ćerka Dejvida Bouvija i supermodela Iman danas ima 19 godina i izrasla je u pravu lepoticu mešane puti. Pegavog lica, Leksi Džons (što je pravo Bouvijevo prezime), moramo reći, ne liči previše ni na mamu ni na tatu.

Uprkos tome što je dete dvoje vrlo slavnih roditelja, jednog od najvećih muzičara prošlog veka i omalijskog modela svetske slave, Leksi nije odrastala pod svetlima reflektora. Njeni roditelji su to pod svaku cenu hteli da izbegnu.

Najlepša ljubavna priča u svetu šou-biznisa: Kako su se zavoleli Dejvid Bouvi i njegova Iman! (FOTO)

Leksi, punim imenom Aleksandrija Zahara Džons, koja živi u Los Anđelesu i pokušava se probiti kao umetnica na svom je Instagramu napisala kako mamu Iman nije videla šest meseci i kako joj nedostaje.

"Imam 19 godina, ali još uvek sam dete i mama mi nedostaje".

Ona i Iman se nisu videle tako dugo zbog pandemije korone koja se razmahala u Americi. Dok Iman živi u Njujorku gde je njihov dom, a Leksi je zaglavila u Kaliforniji.

Inače, Leksi nije eksponirana u javnosti; cela je porodica i pre smrti muzičara živela povučenim životom. Bovi i Iman su se i venčali na maloj i zatvorenoj ceremoniji u Švajcarskoj 1992. i ostali u braku do 2016. kad je on umro od raka jetre. Iman je postala pomajka Dankanu Džonsu, njegovom sinu kojeg je dobio s prvom suprugom Endži, a Leksi je njihovo jedino zajedničko dete.

Iman je već davno ispričala kako ne želi da ćerka krene njenim stopama u svet modelinga ili postane dete-zvezda zbog slavnih roditelja. U jednom je intervjuu pre nekoliko godina danas 64-godišnja manekenka ispričala:

"Svaka agencija, svaki dizajner me nazvao da kaže: "Ako želi, rado bismo da bude naš model". Odgovarala sam: Ne, ne želi. Znala sam zašto je svi žele angažovati - zato što je ćerka Dejvida Bouvija."

"Mislila je da je previše štitim, ali ja sam joj rekla da sve to može pričekati. Ništa joj neće pobeći. Imaj svoj život dok još možeš, jednog će dana sigurno biti javan, zato uživaj sada."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs